Напружена ситуація очікує Тільця завтра у відносинах / sb.by

Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп на 17 грудня для всіх знаків Зодіаку.

Про це пише megagoroskop.ru.

Овен

У любові представника стихії Земля в цей день чекає несподівані визнання і приємні сюрпризи. Тим, хто все ще самотній, знайти свою другу половинку в цей день не вийде. Досягти бажаних висот у бізнесі в Овна вийде, якщо він буде максимально зосереджений і уважний. Гороскоп попереджає, що сьогодні Овна може мучити головний біль в першій половині дня. Випита таблетка знеболюючого дозволить поправити здоров'я і зібратися з силами.

Відео дня

Телець

Читайте такожРозживуться грошима: астролог назвавши щасливчиків тижня

Напружена ситуація очікує Тільця сьогодні у стосунках. Земному знаку потрібно пам'ятати, що любов повинна будуватися на взаєморозумінні та повазі, тому необхідно вміти слухати партнера. А ось на роботі ситуація буде рівно пропорційна. Будь-який бізнес вимагає хорошої хватки і ораторських талантів, чого Тельцю не бракує. Навіть найбільш проблематичні переговори пройдуть вдало. В цей день знак Землі буде відчувати себе добре. Відсутність скарг на здоров'я допоможе Тельцю вдало впоратися з усіма труднощами.

Близнюки

сьогодні удача посміхнеться повітряному знаку зодіаку. Гороскоп вказує на той факт, що у самотніх Близнюків є всі шанси зустріти свою любов. Нестандартні бізнес-ідеї прийдуться по душі керівництву. Похвала в цей день забезпечено. Слід уважно стежити за тим, що Близнюки їдять в цей день. Якщо переїсти дуже багато яблук або капусти, то здоров'я в цей день підкачає. Здуття – неприємний наслідок подібного раціону.

Рак

У коханні всі засоби хороші – девіз цього дня для Раків від Павла Глоби. Підкорити серце нової знайомої (знайомого) буде не просто. Сімейним парам у цей день актуально влаштувати романтик. Щоб бізнес приносив хороші плоди необхідно більше працювати. Керівник чекає від Раку нових ідей і пропозицій. Необхідно звернути увагу на своє здоров'я. Якщо біль у спині не дає спокою – пора до масажиста.

Лев

Читайте такожВдалий період для Овнів і час змін для Тельців: гороскоп на тиждень 16-22 грудня

«Цікавий факт, що найбільші перспективи в любові чекають саме Львів! Повернути втраченого партнера або приємно здивувати кохану людину – йому під силу. Удача і розташування зірок допоможе Левам знайти вихід з будь-якої складної ситуації – вони будуть справжніми щасливчиками в цей день». Запропоновані Левом бізнес-ідеї директор сприйме з ентузіазмом. Прочитавши гороскоп на сьогодні від відомого всім Павла Глоби, Лев зрозуміє, що йому слід довше спати, щоб організм не відчував виснаження і здоров'я завжди було в нормі.

Діва

сьогодні не особливо буде вести в любовній сфері представникам земної стихії. Гороскоп попереджає, що друга половина сильно незадоволена поведінкою Діви. Щоб любов в парі не згасла, слід мінятися. Заздалегідь продуманий розпорядок дня допоможе правильно організувати робочий процес. У підприємців у бізнесі очікуються хороші перспективи На здоров'я в цей день скарг у Дів не буде. Випита з ранку чашка кави додасть бажаний заряд бадьорості.

Терези 

Щоб удача в особистому житті не покидала представників стихії Повітря, гороскоп рекомендує: почати приділяти більше часу своєму партнеру; якщо немає другої половинки, то потрібно кинути всі сили на її пошук; романтика не завадить навіть тим парам, які дуже довго перебувають разом. В роботі небесні світила рекомендують у цей день показати себе з кращого боку. Якщо завести дружбу з керівництвом, то буде легко поліпшити своє матеріальне становище і благотворно вплинути на розвиток бізнесу. Павло Глоба радить більше часу приділити фізичним навантаженням. Спорт допоможе поліпшити стан здоров'я.

Скорпіон

Цього сузір'я сьогодні не варто хвилюватися про своє особисте життя. Друга половинка любить Скорпіона і просто без розуму від нього. У сімейних сузір'їв також у відносинах перебуває гармонія. Щоб досягти бажаних висот у бізнесі, необхідно гарненько задуматися про нові проекти. Офісним працівникам слід уникати гніву начальства і не провокувати його. Скорпіонів буде турбувати неприємна ниюча біль у суглобах. Легка ранкова розминка дасть можливість підбадьоритися.

Стрілець

Читайте такожАстролог розповів, чи станеться в Україні "новий Майдан"

Оптимізм представника Вогню буде заразливий. Павло Глоба вказує на той факт, що такий настрій заряджає позитивною енергією і підбадьорить другу половинку. Самотніх Стрільців ввечері чекає приємна зустріч. Удача посміхнеться цього сузір'я. Заслуги Стрільця помітить начальство і обов'язково заохотить. Тим,у кого є свій власний бізнес, слід задуматися про те, як згуртувати колектив. Чашка чаю з мелісою або м'ятою дозволить заспокоїтися в кінці робочого дня і благотворно позначиться на здоров'ї. Стрільці деколи так емоційні, що подібне засіб буде тільки на користь.

Козеріг

Гороскоп від Павла Глоби радить Козерогам не покладатися на удачу, а самостійно попрацювати над відносинами. сьогодні можливі непорозуміння між партнерами, які буде легко вирішити. Знайти свою любов в одинаків поки що не вийде. Ділова зустріч закінчитися продуктивно, удача буде на боці Козерога. Шеф даного сузір'я радий, що бізнес росте і розвивається. Досягнення Козерога будуть оцінені по заслугах. Хронічні хвороби сьогодні можуть загостритися. При нездужанні не буде зайвим відвідати лікаря.

Водолій

Для того щоб любов в парі тільки міцніла цього знаку зодіаку потрібно навчитися визнавати власні помилки і не звалювати всю провину на другу половину. В життя самотніх Водоліїв сьогодні з'явиться людина з минулого. Удача на роботі буде супроводжувати у другій половині дня. Всі важливі зустрічі та завдання краще виконувати після обіду. Скарг на самопочуття у Водолія не буде. Однак рекомендується попити вітаміни або тонізуючі настоянки.

Риби

Партнер представників стихії Води дуже потребує підтримки і поради зі сторони. Якщо Риби протягнуть руку допомоги, то покажуть своїй другій половині, що дійсно люблять її. Побачення вільних Водоліїв пройде продуктивно. Невеликі проблеми чекають це сузір'я на роботі. Гороскоп від Павла Глоби радить перечекати такий скрутний етап, оскільки удача скоро повернеться. Для того щоб депресія не долала Риб їм варто ввечері поспілкуватися з одним або коханою людиною по душах. Поділившись наболілим, буде простіше позбутися від вантажу проблем.