Що чекає на кожен знак зодіаку в січні 2020 / фото: thewallpaper.co

Гороскоп на січень 2020 року, за прогнозами астрологів, рекомендує кожному відкритися змінам, адже перший місяць є місяцем трансформації і звільнення. Перестаньте чіплятися за те, що було важливе вам у минулому, але вже не актуальне сьогодні.

У січні 2020 року необхідно діяти сміливо, вчасно мобілізуватися. Тоді у вас вийде скористатися всіма підготовленими долею можливостями, пише astrorok.

Овен

Овнам доведеться зіткнутися з труднощами на професійній ниві. Через це вони змушені швидко перемкнутися з свят на роботу.

Відео дня

Овни-жінки намагатимуться знайти своє місце в цьому житті, реалізуватися. Чоловіки ж ризикують потрапити в неприємності через тягу до екстриму. У січні 2020 гороскоп не рекомендує подорож у горах, скелелазіння, швидку їзду.

У сфері особистого життя у Овнів-чоловіків у січні 2020 передбачається флірт з подругами. Цей флірт може покласти початок серйозним відносинам. Привабливими для представників цього знаку будуть Водолії, Близнюки, Терези. Жінкам буде складно встояти перед тими, хто проявляє оригінальність у стилі одягу.

Телець

Імпульсивність Тельців стерплять лише близькі. Проблем з цим не виникне, якщо серед близьких Скорпіони і Водолії. Труднощі не передбачаються в сфері навчання. Сміливо вирушайте здобувати вищу освіту або запишіться на курси. У Тельців є хороший шанс почати працювати за дипломом. Ще не закінчили виш? Можна не переживати щодо сесії – її ви здасте добре.

Жінки цього знаку не будуть соромитися звертатися до чоловіків за спонсорською підтримкою. У пріоритеті для них хлопці не тільки мудрі, а й заможні, готові простягнути їм руку допомоги. Відшукати того, хто б цим критеріям відповідав, не так складно, як здається. Зверніть увагу на Раків, Стрільців, Риб.

На робочому місці Телець нікуди не поспішатиме, але важливо, щоб через таку позицію цей знак не упустив шанс укласти вигідну угоду.

Читайте такожАстролог розповіла, що на нас чекає у коханні в 2020 році (відео)

Близнюки

Близнюкам властива подвійність. Ця двоїстість буде проявлятися на початку року в енергетичному плані. Партнер і рідня цього знаку відкриють для себе той його бік, який зазвичай прихований від сторонніх очей. Близнюк стане пасивним, на найважливіші і невідкладні справи йому не буде вистачати сил. Те ж можна сказати і про дрібниці. Близнюків у січні 2020 не побачиш за заняттями спортом або прибиранням в будинку.

Жінка-близнюк буде сувора з тими чоловіками, з якими вона зближується в романтичному плані. Обранцеві доведеться довго чекати, коли подруга дасть зелене світло і підпустить його максимально близько до себе. Поспішати робити це пані не будуть, зараз для них важливіша робота, творчість, на інші сфери, в тому числі на особисте життя, часу немає.

Чоловіків чекає удача в освоєнні нових методів реалізації певних проектів на роботі, у вивченні іноземних мов.

Рак

Багатьом Ракам доведеться у справах серцевих зіткнутися з низкою неприємних подій: в особистому житті почнеться криза. Вони будуть відчувати, як змінюються їхні почуття щодо партнера, який раптово почав тиснути на них, став надмірно вимогливими.

До розставання або вимушеної перерви у стосунках конфлікти можуть привести в тому разі, якщо Рак зустрічається зі Скорпіоном, Козерогом або тими знаками, які представляють стихію вогонь. Постарайтеся уникнути сварок, зосередьтеся на роботі, частіше зустрічайтеся з друзями, порадійте такий ось незалежності. Міцними виявляться ті стосунки, в яких Рак є партнером Риб, Близнюків або Тельця.

У сфері знань успіх на Рака чекає у всьому, що пов'язано з мистецтвом. Жінки, що представляють такий знак, займуться рукоділлям.

Лев

Леви будуть гостро відчувати дратівливість і ненависть оточуючих, але при цьому у них не буде проблем з енергетичними запасами. В егоїзмі з ним ніхто не може змагатися, йому нічого не варто закрити очі на інтереси оточуючих. Саме таку позицію Лев займе в січні. Але навіщо йому це?

Початок 2020 року може принести вогненному знаку небезпечний зв'язок. Союз з постійним партнером збережеться лише тому, що Лев вміє бути потайним. На зраду зважаться ті, кому хочеться за всяку ціну довести партнеру, що вони все ще незалежні, підуть кривою доріжкою і ті, хто запідозрив коханого чи кохану в маніпуляціях заради користі. Не намагайтеся обманювати Водолія, він бачить вас наскрізь і такі витівки не терпітиме, тут же сховавшись у невідомому напрямку.

Діва

У серці Діви оселиться кохання. Сімейні вважатимуть за краще не затримуватися на роботі, менше спілкуватися з друзями, щоб провести більше часу з рідними. Спілкування з дітьми, відвідування разом з ними розважальних заходів подарує багато приємних емоцій. Зовсім недавно вступили у стосунки? Вас накриє хвиля романтики.

На щастя, партнер буде відплачувати вам тією ж монетою, від чого настрій буде ще кращий. Якщо Діва неодружена, то їй не заборонено з головою зануритися у вир флірту.

Фрілансери будуть зайняті, як ніколи, їм надійде багато цікавих замовлень. Передбачення це особливо актуальне для тих, хто працює в сфері дизайну. Удача буде на боці тих, хто вчиться, займається саморозвитком.

Гороскоп на січень 2020 року для кожного знаку Зодіаку / фото УНІАН

Терези

Ваги стануть посередниками в передачі важливої ​​інформації. Це непроста роль, яка багатьох може просто вибити з колії. Не навантажуйте себе, фільтруйте те, що чуєте, бачите. Виділяйте важливе і другорядне, зосередьтеся на тому, що потрібно вам по роботі.

Дохідною для Терезів стане сфера реклами. Якщо ви зайняті в цьому секторі, то готуйтеся багато працювати. На щастя, роботу можна буде взяти додому, так що працювати вдасться з комфортом у рідних затишних стінах. Студентам навчання принесе багато задоволення.

Деяким Терезам, зокрема жінкам, вдасться відправитися за кордон. Поїздка буде організована не без допомоги Стрільця. Бійтеся зриву планів у кінці січня. У цей період Терезам знадобиться підтримка і допомога, яку зможуть надати далеко не всі з кола близьких.

Скорпіон

Скорпіони-жінки почнуть 2020 рік з типової поведінки домосідок. Їм не захочеться залишати свою зону комфорту, навіть працювати вони вважатимуть за краще вдома. Це особливо зручно для тих, хто працює віддалено, чия професія пов'язана з дизайном інтер'єру.

В особистому житті все спокійно і гармонійно? Незабаром з партнером ви задумаєтеся про велику покупку, наприклад, про придбання власної нерухомості. Потрібні додаткові джерела доходів? Зверніть увагу на сферу створення та розкрутки сайтів. У партнери візьміть собі Козерога. Дозвілля проводьте разом з Рибами, яким ви можете довіряти на всі сто. З ними можна відвідати тренінги або просто розслабитися на концерті.

У справах сердечних очікується загострення всіх почуттів. Скорпіонам захочеться захищати партнера, піклуватися про нього. У січні знак стане гостинним.

Читайте такожГороскоп 2020: на які знаки Зодіаку чекає приголомшливий успіх

Стрілець

Стрільцям удома стане нудно, незважаючи на те, що там панує спокій, затишок, там їх оточують любов'ю і теплом, дарують увагу. Вогняний знак потребує емоційної розрядки, зміни обстановки. Стрілець хоче повеселитися. Партнерів це бажання насторожувати не повинно. Нічого поганого Стрілець не планує робити, йому потрібно лише спілкування з друзями.

У січні особиста сфера для Стрільців не настільки важлива, як фінансова. Стрілець прагнути отримати більше грошей і збирати зароблене він не має наміру, вважаючи за краще витрачати все відразу ж. Роблячи покупки, дослухайтеся до Близнюків, Терезів, Водоліїв. Складно буде знайти спільну мову з Рибами.

Якщо Скорпіон має намір кардинально міняти життя, він повинен розуміти, що від нього залежить багато чого. Будуєте стосунки з Тельцем? Кінець місяця принесе багато цікавих подій.

Козеріг

Відповідальні Козероги можуть видихнути. Січень 2020 принесе їм шанс відпочити, як слід. Люди, народжені в період 30.12-5.01 можуть радіти, леді Фортуна буде на їхньому боці. Дійте за планом, досягти поставлених завдань вдасться без труднощів.

Вони будуть прагнути витрачати всі зароблені гроші на відпочинок з комфортом. Якщо у них є партнер, скупитися на подарунки йому вони не будуть. Народжені в другій декаді проведуть січень 2020 голосно і шумно – чого варта лише їхня вечірка з нагоди дня народження.

Сміливо демонтуйте плоди своєї творчої роботи. Будьте щедрі до оточуючих, за цей рахунок можна підвищити власний енергетичний потенціал.

Народжені в період третьої декади підтримки леді Фортуни відчувати не будуть. Свята вони зустрінуть вдома, у гордій самоті. Юні будуть оточені увагою і турботою батьків. Це для них зараз украй важливо.

Водолій

Водолії-чоловіки будуть налаштовані по-бойовому, вони будуть готові багато працювати. Жінки зосередяться на своїй зовнішності, іміджі. У січні у дам передбачається багато справ, пов'язаних з перетворенням. Вони відвідають кабінет косметолога, масажиста, будуть регулярно балувати себе СПА-процедурами. Все заради того, щоб звалити наповал кавалерів на побаченні.

Флірт і ненав'язливе спілкування з чоловіками Водоліям-жінкам зараз необхідні тільки для того, щоб самоствердитися. Їм важливо почути компліменти, похвалу. Правда, при цьому інтрижки можуть перерости, непомітно для цього знаку, в щось більше, серйозне. Це особливо актуально для тих, хто проводить багато часу з раками, Близнюками.

Великі зміни в особистому житті настають під кінець місяця, але чекати їх потрібно лише тим, хто зустрічається з представниками свого знаку або зі Скорпіоном.

Риби

Переключитися з свят на роботу складно, як і переключитися з власного світу, своїх проблем, на зовнішній світ і все, що з ним пов'язано. Ті, хто народились в першій і другій декаді, відчують приплив енергії, натхнення, якщо вони приєднаються до групи людей, які переслідують ті ж цілі, що й вони. Риби, народжені в першій декаді, в період «зимових канікул» повинні більше часу проводити з рідними, особливо з сестрами, братами.

Січень подарує знаку міцний дружній зв'язок з Козерогом, представниками повітряних знаків, зі Скорпіоном. Не замикайтеся в собі, вибирайтеся в світло, відвідуйте нічні клуби, вечірки, організовані знайомими, корпоративні заходи, де можна повеселитися в компанії колег. Відпочивати від шуму та гаму, від завжди бурхливого ​​суспільного життя рекомендується в гордій самоті.