З'явився гороскоп розлучниць / slovofraza.com

Астрологи склали рейтинг найбільш небезпечних розлучниць серед знаків Зодіаку.

На першому місці опинилися жінки, що народилися за знаком Зодіаку стихії Води - Скорпіони, Риби і Раки, передають "Новости Ю".

Читайте такожГороскоп 2020: на три знаки Зодіаку чекає запаморочливий успіх

Відео дня

Скорпіон

Це дійсно фатальна жінка, сексуальна і розумна одночасно. Перемогти таку суперницю дуже складно: чоловік практично миттєво стає її жертвою. Жінка-Скорпіон - природжений психолог та маніпулятор. Вона одразу бачить слабкі сторони та б'є по них. Головний недолік такої розлучниці — її меркантильність.

Риби

Її сильними сторонами є розум, інтуїція та чуттєвість. Але є у цієї розлучниці й слабкі місця — влюбливість і мінливість. Вона зовсім не вміє довго кохати одного чоловіка. Навіть на відстані й платонічно. Тому вам потрібно тільки відкрити чоловікові очі на її невірність. І їхній роман закінчиться, так і не розпочавшись.

Рак

В очах чоловіків виглядає жінка-Рак вічною дівчинкою, скромною і беззахисною. Поряд із нею будь-який чоловік, навіть слабкий, почувається, як мінімум, Геркулесом. Таку суперницю потрібно спровокувати — коли маска злетить, проявиться її справжня природа. Розлучниця-Рак у боротьбі за чоловіка поводиться дуже холоднокровно і зовсім не знає сорому. Побачивши її справжнє обличчя, чоловік сам втече куди подалі.