З'єднання Сатурна і Плутону – дві найбільш складних для протидії планети / slovofraza.com

У 2020 році три найголовніші планети змінюють знаки розташування, заявила астролог вищої категорії Оксана Костюк.

"І не просто міняють, а переходять у кардинальну стихію – Козеріг, Сатурн, Плутон і Юпітер (березень-липень та листопад-грудень)", - підкреслила вона в коментарі Главреду.

Ведичний астролог нагадала, що швидкість руху Юпітера – за один рік 1 знак Зодіаку, Сатурна – за 2,5 роки 1 знак Зодіаку. Один раз в 20 років вони зустрічаються в якомусь знаку, починаючи новий цикл: "Новий цикл – нове життя, і не дарма кажуть в Китаї "бійтеся змін".

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких чекають неприємності з фінансами у 2020 році

За її словами, коли зміни починаються в "кардинальне" знаку – це різка зміна всіх пріоритетів і завдань, бажань і можливостей.

"З'єднання Сатурна з Юпітером вважається однією з кращих комбінацій. Сатурн відповідає за виконання карми, а Юпітер нам дає результати від наших власних зусиль, вибору правильного шляху. Це з'єднання дарує успіх з поступовим розвитком, а багатство приходить без особливої праці. Це багатство отримане за благородні вчинки в минулих втіленнях і можливість зайняти керівні позиції.

Але з'єднання Сатурна і Плутону – дві найбільш складних для протидії планети.

Читайте такожГороскоп на 20 грудня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Сатурн – просто залишає вам один-єдиний варіант, ставить завдання на 2,5 року тільки на одну тему і дає тільки один шлях, без варіантів.

Плутон – це як кажуть астрологи "до війни і після війни". Нічого не залишається в колишньому вигляді, ви трансформуєте себе і своє життя, перевертаючи її на 180 градусів! І змінювати він буде не якихось 2-3 роки, а цілих дванадцять років", - запевняє експерт.

Костюк додала, що майбутнє кожної людини залежить наскільки ці планети торкнуться головні точки гороскопу – Асцендет (час народження), Сонце і Місяць, а також в якому будинку гороскопа цей стеллиум (так називається з'єднання планет) виявиться: "Простіше кажучи, яка частина вашого життя опиниться під прицілом змін".