З'явився гороскоп для всіх знаків Зодіаку на завтра, 29 грудня / shutterstock

Сьогодні негативні фактори почнуть частіше переважати над позитивними. Чим ближче до вечора, тим вище ймовірність ускладнень після приємного початку. Зросте нервозність, імпульсивність, непередбачуваність, схильність до ревнощів і агресії, ризик ділових помилок.

29 грудня можуть позначитися наслідки перевтоми, складного періоду. Змінити курс завадить впертість. Потрібна акуратність в поводженні з технікою, електрикою, обладнанням, спорядженням, побутовими приладами, новорічними аксесуарами.

Овен

Сьогодні Овни вільні у виборі, але не завжди вірно використовують свободу. Наприклад, зухвало поводяться з друзями або пасією. Можливо, ви по інерції живете в бойовому режимі та рефлекторно відбиваєте уявні атаки, коли потреби в цьому вже немає. Зірки радять гасити в собі роздратування, претензії, ревнощі, бажання помсти - інакше з'являється ризик напередодні свята позбутися хорошій компанії.

Відео дня

Телець

Тельці cьогодні проведуть день в незвичайному настрої, у стані легкого хвилювання або навіть приємного шоку. Зірки підказують, що найголовніше cьогодні – не перегнути з радикальними кроками, наприклад щодо експериментів зі своїм образом. Якщо ви не знаєте, як змінити смак, а ваші креативні пошуки раптом почнуть когось дратувати. Сьогодні ви можете посваритися з ревнивим партнером або не вписатися в потрібну компанію.

Читайте такожСхідний гороскоп 2020: що чекає на всі знаки Зодіаку

Близнюки

Близнюки cьогодні знайдуть чіткі орієнтири, почнуть мислити прагматично і конкретно, стануть проникливими ризик-менеджерами. Широта поглядів і висока планка запитів будуть поруч з вибірковістю, а романтизм з реалізмом. Можливо, хтось дасть вам слушну пораду. Конструктивний підхід призведе до відсікання непотрібних зв'язків, небезпечних фінансових рішень і явних надмірностей.

Рак

Ракам cьогодні краще провести цей день в пошуку, але пам'ятати не тільки про його приємні та бентежні моменти. «Зворотна сторона медалі» теж дасть про себе знати. Обставини схиляють до небезпечних фінансовим ходів, покупок і операцій сумнівної практичної вигоди, до ексцентричної творчості, ризикованих захоплень, нестандартних смаків у сфері любові й сексу. Важлива для вас людина або група cьогодні будуть готові до діалогу.

Лев

Леви зможуть оцінити ступінь своєї привабливості, особливо, в якості партнера, друга або приємного компаньйона. Якщо з вами не хочуть мати справу, можливо, ви щось відштовхуєте - наприклад, похмурим виглядом або дратівливістю. Ви можете бути надто ревниві, підозрілі, не розуміти жартів. Втім, і в ідеальних на перший погляд стосунках вам варто бути напоготові: чужий настрій непередбачуваний.

Діва

Сьогодні Діви можуть виявити, що їхній креатив не дає бажаного результату, а іноді веде до негативних наслідків. Сьогодні є ризик перевтомитися, отримати претензію замість подяки або зіткнутися з іншою невдачею. Зірки радять подбати про здоров'я, на нього може погано вплинути хвилювання і нештатний режим. Побережіть сили для розмови: хтось, важливий для вас, готовий озвучити свою пропозицію.

Читайте такожАстролог дала прогноз щодо України на 2020 рік

Ваги

Сьогодні Ваги не готові до відповідальної розмови. Багато хто вважатиме за інерцією продовжувати ту гру, в якій знайшли своє джерело натхнення. Це може бути зворушлива любовна авантюра, ризикований бізнес-експеримент, спілкування з дітьми або друзями, підготовка креативної частини свята. Сьогодні не варто випускати з уваги негативні ефекти свого захоплення, наприклад, дисбаланс, що утворився в бюджеті.

Скорпіон

Скорпіонам зірки cьогодні радять готуватися до розмови, подорожі або важливі зустрічі. Здійснювати такі заходи саме cьогодні не рекомендується: при чудовому первісному потенціалі, вони можуть зірватися або пройти невдало. Не завадить почуття міри в домашніх справах - і незвичайних, і рутинних. Якщо вчасно не зупинитися, і ті, і інші призведуть до зростання напруги: сварок, технічних неприємностей.

Стрілець

Стрільцям cьогодні важливо тримати в рамках свої особисті пориви й не піддаватися чужим, особливо, колективним. Зірки натякають, що cьогодні у подій зберігається приємний фасад, але є і малоприємний контекст, який ви можете розгледіти не відразу. Навіть в найневиннішому заході бажано уникати авантюрного присмаку, вжити заходів обережності спочатку і не занадто захоплюватися в процесі.

Козеріг

Сьогодні Козероги переходять до більш природного для себе стилю мислення і спілкування, конкретизують важливі думки, починають переоцінювати найбільш перспективні ідеї. Але ділитися ними з ким-небудь зірки вам в цю добу не рекомендують, ні в жарт, ні серйозно. У поточних справах cьогодні не завадить ліміт на експерименти: в цей день вони продовжуються за інерцією та обіцяють вам більше шкоди, ніж задоволення і користі.

Водолій

Водоліям cьогодні варто пам'ятати, що від сьогодні їхні смаки та забаганки мають негативний побічний ефект. Ризик обрати небезпечну тактику зростає у будь-якій справі. Шкідливі старі погані звички. Не принесе користі й зростальна імпульсивність, нервозність, Якщо ви погано володієте собою, то легко створите собі проблеми своїми власними реакціями на події. Сьогодні потрібна обережність у поводженні з технікою, електрикою.

Риби

Сьогодні Рибам зірки радять уникати нових компаній, ризикованих авантюр, незнайомих і небезпечних місць. Не варто приймати запрошення на неформальний захід: у кращому разі він виявиться марною тратою часу. Не варто cьогодні поспішати налагоджувати й важливі зв'язки з перевіреними людьми: в цю добу для такого спілкування немає відповідних умов і настрою. Краще відкласти посилання листа, візит, поїздку.