Характеристика знака Зодіаку Риби / фото yavmode.ru

Риби – дванадцятий знак зодіакального кола. До цього знака Зодіаку належать люди, народжені в період з 19 лютого до 20 березня.

Читайте такожЗнак Зодіаку Терези: повна характеристика та сумісність з іншими знакамиЙого стихія – вода, символ – взаємно обернені в різні боки дужки, а також дві риби, що пливуть у різних напрямках, але пов'язані стрічкою. Покровителькою цього знака Зодіаку є планета Нептун. Камені-талісмани: аквамарин, аметист, гагат, перли, місячний камінь, опал.

Це один із найбільш чуттєвих знаків Зодіаку. Прикметні риси характеру Риб: мудрість, вразливість, чуйність та здатність адаптуватися до будь-яких обставин.

Відео дня

Характеристика Риб

Сильними сторонами представниками цього знаку Зодіаку є розвинена інтуїція й уміння пристосовуватися до будь-якого громадського порядку, бути своїм у будь-якому середовищі, знаходячи найкращі виходи зі скрутного становища.

Товариськими їх складно назвати. Але насправді спілкування з людьми приносить їм величезне задоволення, просто коло спілкування вони формують дуже вибірково. Річ у тім, що довіру Риб потрібно заслужити.

Риси характеру Риб / фото goodfon.ru

Риби – творчі особистості. Часто їм буває непросто розібратися в собі, зрозуміти, що їм потрібно у житті, розставити пріоритети й рухатися вперед, досягаючи мети. Нерішучість і страх змін деколи стримують їхні мрійливі пориви вирватися назустріч пригодам, новим емоціям та враженням. Але якщо все ж у них це виходить – Риби йтимуть до переможного кінця.

Чоловік Риби

Чоловіки, народжені під знаком Риби, неймовірно чутливі та емоційні. Вони люблять самотність, щоб ніхто не заважав і не переривав їхню ідилію. Усамітнений відпочинок на природі, прогулянка парком або вечір за читанням – це те, що потрібно їм для поповнення витрачених сил та енергії.

Чоловіки Риби нерішучі та навіть безініціативні – і це може виявитися серйозною проблемою. Їм буває важко переконати себе, що для отримання бажаного необхідно хоча б іноді виходити із зони комфорту й діяти.

Водночас представники цього знака є надійними друзями – їм можна сміливо довірити навіть найпотаємніші таємниці. Риби ніколи не ставляться з упередженням до людей. І якщо дають пораду – то перевірену на собі особисто.

Характер чоловіків і жінок Риб / фото hdoboi.kiev.ua

У коханні чоловік Риби, як і в інших сферах свого життя, часто безініціативний. Він може фантазувати, але так і не зробить ніяких активних дій і кроків.

Якщо ж комусь вдасться зловити цю рибку, то можна не сумніватися – ці чоловіки вміють бути чуйними та ніжними, вірними й турботливими.

Жінка Риби

Жінки цього знаку мають особливий шарм і є дуже чарівними. Це щирі та чуттєві натури. Чарівна посмішка, грайливі очі, стрункі, крихкі фігурки та характерна пластика рухів – такими є жінки Риби. Кожен їхній крок, жест або міміка наповнені неповторною плавністю й легкістю.

Вони романтичні, тактовні та інтелігентні, їм притаманна справжня жіноча слабкість. Жінки Риби вирізняються рідкісним розумінням і співчуттям до ближнього. При цьому вони намагаються уникати конфліктних ситуацій і людей, що їх провокують.

Сумісність Риб з іншими знаками / фото astrolady.org

У коханні жінки Риби – це сплав земної пристрасті із неземною фантазією. Вони звабливі, таємничі й загадкові. Їхній обранець – це сильний, впевнений у собі чоловік, якому близький образ захисника, воїна, добувача і рятівника.

Дитина Риби

Діти Риби досить розумні та розвинені. Вони мають багату фантазію, яскраву уяву і надзвичайно розвинену інтуїцію, а також здатність передбачати події.

У дитинстві вони часто виглядають слабкими та хворобливими, а також можуть завдавати батькам чимало клопоту.

Малюки цього знака страждають від нерішучості й підозріливості. Їх необхідно вчити робити самостійний вибір, приймати перші та відповідальні рішення, щоб в майбутньому це не переросло у проблему.

Сумісність з іншими знаками

Найбільш сумісні Риби в коханні та шлюбі зі знаками водної стихії – Раком і Скорпіоном. Доволі міцним союз у них може вийти з Тельцем і Козерогом.

Натомість несумісними знаками для них є Близнюки та Стрілець, хоча союз зі Стрільцем може бути корисний для кар'єри, а з Близнюками – для емоційної підтримки.

Стосунки з Овном можуть дати Рибам перевагу в фінансовому плані, тоді як для духовного розвитку буде плідним партнерство з Водолієм.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: