Жінка – Овен, буде рада корисним і функціональних речей / фото УНІАН

День святого Валентина вже зовсім скоро, але якщо ви все ще не купили подарунок своїй другій половинці, ми підкажемо, що їй буде приємно отримати в подарунок згідно знаку Зодіаку.

Астролог Марина Скаді розповіла УНІАН, який подарунок припаде до смаку кожному знаку Зодіаку.

Що подарувати жінці-Овну на 14 лютого

Жінка – Овен, буде рада корисним і функціональним речам, особливо, якщо вони будуть яскраві і незвичайні, які дозволять їй виділитися з юрби - їй подобається все нове цікаве. Вона приділяє велику увагу своїй зовнішності і фізичній формі. Вибираючи, чим приємно здивувати жінку-Овна, подаруйте їй дорогу біжутерію та прикраси, красиві ароматні свічки, спортивні приналежності або фірмові кросівки, або щось з новинки сучасної технології – від навушників до сучасних гаджетів.

Відео дня

Що подарувати жінці-Тельцю на 14 лютого

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які в лютому зустрінуть своє кохання

Жінка, що народилася під знаком Тельця, любить все ефектне і прагне оточувати себе естетично привабливими, непересічними, і, одночасно з цим, практичними предметами, які приносять користь. Можна подарувати їй дорогий шоколад і гроші в красивому конверті - вона купить на них раціональну і функціональну річ. Будь-які предмети – від кухонного приладдя до косметики та парфумерії, при всій своїй практичності, повинні мати привабливий та естетичний дизайн.

Що подарувати жінці-Близнюкам на 14 лютого

Жінці-Близнюкам, дуже підійде парфумерна продукція, причому, вона зовсім не повинна бути дуже дорогою. Найголовніше, щоб парфумів було багато і щоб вони були представлені простими, легкими ароматами. Стильні аксесуари - яскраві і оригінальні сумочки, рукавички, ремені, годинники, але не ділового стилю, дуже вразять жінку, яка народилася під знаком Близнюків. Предмети декору, цікаві дрібниці для інтер'єру, а також, ювелірні прикраси та біжутерія, будуть їй по душі.

Що подарувати жінці-Раку на 14 лютого

Жінці, яка народилася під знаком Раку, приємні будь-які гарні речі і дрібнички, якими можна прикрасити свій будинок або використовувати в господарстві. Навряд чи вона оцінить оригінальність вашого подарунка. Зате ви не помилитеся, якщо подаруєте їй те, що радувало її і раніше, навіть якщо вже подаровано кілька картин або диванних подушок. Рак обожнює все, що пов'язано з минулим, спогадами, старовиною, так що, подарувавши їй фотоальбом, фотоапарат або що-небудь в антикварному стилі, ви її дуже порадуете. Ви завжди потрапите в точку, якщо виберете в якості подарунка що-небудь до столу: посуд, набір чашок, кухонні аксесуари.

Що подарувати жінці-Леву на 14 лютого

Жінці, яка народилася під знаком Лева, краще всього дарувати золоті прикраси з дорогоцінними каменями. Ще один варіант – старовинна антична прикраса або екстравагантну дизайнерську річ. Можна подарувати абонемент в дорогий спа-салон або шикарний салон краси – такий презент дозволить їй повною мірою, відчути вашу турботу. Квитки на льодове або фаєр-шоу, на концерт відомого виконавця або в театр, дуже порадують її. Вечір в шикарному ресторані або навіть квест-кімната з цікавим сюжетом, дуже сподобається жінці-Леву.

Що подарувати жінці-Діві на 14 лютого

Жінка-Діва, буде дуже рада, чогомусь з побутової техніки. Їй також сподобаються кімнатні квіти в горщиках, Діва любить і вміє доглядати за собою. Тому дуже гарними подарунками для неї можуть стати: професійна косметика по догляду за обличчям і тілом, декоративні косметичні засоби натуральних відтінків, парфумерна продукція «холодних ароматів». Гарне золоте кільце або сережки невеликого розміру, без зайвих витребеньок і прикрас, її дуже порадують. Відмінний варіант – елегантні золоті годинники з простим, але елегантним дизайном.

Що подарувати жінці-Терезам на 14 лютого

Жінка-Терези, великі умільці, з задоволенням приймуть щось з цієї категорії: від наборів в'язальних спиць і ниток до швейної машинки. Якщо у неї є домашні тварини, то аксесуари або одяг для домашнього вихованця, приведуть її в захват. Жінка-Терези «не витрачаючи чимало часу і зусиль на те, щоб зберегти свою красу в первісному стані. Тому, вона буде поза себе від радості, якщо ви презентуєте їй різну парфюмерно-косметичну продукцію, засоби по догляду за шкірою обличчя і тіла.

Читайте такожГороскоп на лютий 2020: астролог розповіла, що зірки приготували кожному знаку Зодіаку в останній місяць зими

Що подарувати жінці-Скорпіону на 14 лютого

Жінки-Скорпіони, терпіти не можуть банальних подарунків. Вироби з натурального каменю, містичного характеру, принесуть їм багато позитивних емоцій. Скорпіони вірять у Долю, тому будуть раді оберегу або талісману, що захищає від пристріту. Ароматичні свічки, масажне масло або інші аксесуари для романтичного вечора, приведуть її в захват. Також, вона не відмовиться від сучасної побутової техніки, комп'ютерних чи телефонних аксесуарів – найголовніше, щоб цей прилад був багатофункціональним і потужним.

Що подарувати жінці-Стрільцеві на 14 лютого

Жінка-Стрільці люблять прикраси, аксесуари, парфуми. Все має бути яскраво, можна і, бажано, іноземного виробництва. Не обов'язково це має бути дорого, головне, щоб якісно і ефектно. Підійде все для подорожей і спорту – від яскравих валіз до модних гаджетів, підраховують калорії і кількість кроків. Великі букети квітів, стрічки і повітряні кулі, дуже порадують таких жінок. Більше, ніж сам подарунок, жінка –Стрілець цінує романтичну і святкову атмосферу.

Що подарувати жінці-Козерогові на 14 лютого

Для жінки-Козерога, сім'я - це оплот. Якісні речі, покликані зберігати затишок, будь то постільна білизна, скатертини, кухонні приналежності, припадуть їй до душі. Різні деталі інтер'єру, які, з часом, не втратять своєї актуальності - дорога ваза, скатертина, картина. Можна подарувати ділові аксесуари. Вона, щиро, зрадіє всьому, що поєднує в собі: висока якість, строгість форм, практичність. Поїздка в гори, екскурсії та подорожі по гірській місцевості, напевно, потішать жінку-Козерога.

Що подарувати жінці-Водолію на 14 лютого

Відмінний подарунок для жінки-Водолія – це невелика пригода з комфортом. Путівка на острів, квитки на круїз, вечірка з друзями, похід на прем'єру – кращі для неї подарунки. Вона буде рада нематеріальним або непрактичним подарункам, які розбудять її потужну фантазію. Важливо враховувати те, що вона не оцінить подарунок-розіграш в свою адресу. А ось просто забавні подарунки і сувеніри, екзотичні квіти, припадуть їй до душі. А також, будь-який незвичайний прилад, який стане вірним помічником у домашніх справах, напевно, доведеться їй до смаку.

Що подарувати жінці-Рибам на 14 лютого

Жінка, що народилася під знаком Риби, буде дуже рада подарунковому сертифікату: СПА процедури або екзотичний масаж, танці, сертифікат на індивідуальний пошив одягу або на покупки в магазині. Подаруйте емоції! Вона буде рада оберегам та амулетам, домашнім рослинам, ночникам і декоративних світильників, які допоможуть створити в будинку романтичну атмосферу. Аксесуари і предмети декору, пов'язані з водою, все те, що відноситься до водної стихії, приведе в захват.