З'явився гороскоп на сьогодні, 8 лютого / noi.md

Сьогодні добре влаштовувати дитячі та інші свята, командні й парні ігри, спортивні змагання, поїздки, походи, демонструвати соціальну активність, проводити виставки, презентації та політичні заходи.

Сьогодні видасться вдалим контакт з тваринами, наприклад, відвідування собачого майданчика, конезаводу. У колективах буде збалансованим вплив лідера і маси. Варто бути активнішим тим, хто шукає популярності чи хоче знайти друзів по захопленню.

Овен

Цей день дозволяє Овнам підтримувати на належному рівні фізичні сили, дає енергію для розваг і творчості. Він підходить для захоплених занять спортом, інтенсивної взаємодії з дітьми. Активний спосіб життя сьогодні допоможе вам знайти привід для демонстрації своєї привабливості або виступити в новому образі. Сьогодні добре випробувати обновку, одягти в перший раз яскраву спортивку або святковий одяг.

Відео дня

Читайте такожНазвано найхаризматичніші знаки Зодіаку

Телець

Тельців Сьогоднішній день закликає до активності, сміливій грі, а в психологічному плані - відкритості, чесності та легкого "божевілля". Вас проігнорують, якщо ви будете надмірно скромні, розумні й обережні. Якщо ви хочете, щоб вас помітили, не бійтеся виглядати яскраво, бурхливо і швидко виражати свої емоції. У центр уваги може потрапити подія, пов'язана з будинком, сім'єю, дітьми або близькою дружбою.

Близнюки

Близнюків зірки сьогодні запрошують провести день у веселій компанії, або знайти собі справу на пару з заповзятливим партнером. Зараз це найкращий спосіб зарядитися позитивом (особливо, якщо вам його не вистачає і доля мучить неясністю). Варто ловити будь-який шанс для подібного проведення часу, бо незабаром розклад сил у щось зміниться. Наприклад, стане менш активний ваш напарник по грі або подорожі.

Рак

Ракам важливо провести сьогодні «на позитиві», для чого може бути мало одного лише веселого настрою. Для створення потрібної атмосфери можуть вимагатися вкладення - наприклад, внесок у спортивне спорядження, подарунки, екіпіровку для подорожей. На одне з перших місць можуть вийти витрати на дітей. Також день може підказати новий формат професійних заробітків або оригінальний шлях монетизації талантів.

Лев

День підкреслить розклад сил у відносинах Левів з людьми та висвітить їх актуальний образ в чужих очах: щирий особистий рейтинг, міру любові або інтересу, масштаб популярності. Це прекрасна доба для спільної гри або іншої цікавої динамічної діяльності. Сьогодні вітається соціальна активність, акції, спрямовані на загальне благо. Можливий інтерес до спортивних і політичних заходів.

Читайте такожГороскоп на 10-16 лютого: астролог назвала везунчиків і невдах тижня

Діва

Сьогодні Дівам не варто нічого загадувати наперед: життя буде сповнене найсміливіших планів. Зірки підказують, що сьогодні багато зав'язано на зовнішній ефект. Вони радять уникати надмірної скромності й сором'язливості. Одночасно, це не найкращий момент для спроби поговорити з кимось щиро. Звернути на себе чужий погляд простіше богемною зовнішністю, сонячним настроєм або наявністю таланту.

Ваги

Сьогодні Терезам не варто упускати вдалий момент, якщо їм хочеться ефектно заявити про себе. Також це хороший день для того, щоб викликати й зміцнити взаємну симпатію. Запалити вогонь уваги й інтерес сьогодні буде легше, якщо ви та партнер чимось активно пов'язані: ведете спільний бізнес або проект, разом подорожуєте, маєте однакове хобі або спільних друзів, є напарниками або суперниками в якійсь грі.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні зірки нагадують, що ключовою умовою перемоги залишається енергія. Якщо ви повні сил — значить, ви здатні творити та відповідати на виклики, подобаєтеся собі й цікаві оточуючим. Також, багато чого буде залежати від вашої зацікавленості в грі та бажанню отримати приз. Сьогодні переважно активний відпочинок. Відповідний момент для фізичної розминки, наприклад, у формі екскурсії або турпоходу.

Читайте такожАстрологи назвали головну особливість жінок відповідно до їхнього знаку Зодіаку

Стрілець

Сьогодні зірки прихильні до Стрільців, заохочують їхній азарт і підприємливість. Аж до ночі є шанс досягти успіху там, де ви вже якийсь час тренувалися або вели пошук. Сьогодні варто користуватися ситуацією, динаміка і маневровість незабаром підуть на спад. Це прекрасна доба для подорожей, занять спортом і фітнесом, участі в соціальних і дитячих заходах, дресування тварин або контакту з ними.

Козеріг

Козерогам сьогодні хочеться «жити повним життям», наприклад, дати більше волі почуттям. Швидше за все, ви будете енергійнішими, веселішими та кмітливішими, ніж зазвичай. До підвищеної активності може схиляти оточення: друзі, діти, кохані люди. Сьогодні варто узгодити навантаження з моральними й фізичними можливостями: зайвий азарт може призвести до раптового вигорання в кінці дня або до матеріальних втрат.

Водолій

Водоліям сьогодні важлива власна популярність, не виключені таємні ревнощі до чужої слави. Важливо тримати баланс інтересів і не намагатися виграти коштом інших, у тому числі, друзів. На щастя, обставини сьогодні допоможуть автоматично врівноважити шальки терезів. Це гарна доба для командної або парної гри, в якій ви претендуєте на роль тамади, центру уваги, тім-лідера, прикладу.

Риби

Сьогодні Рибам зірки радять проявляти у всьому помірний ентузіазм. Не рекомендується нудьга, рутина і повна пасивність. Водночас вам будуть шкодити перевантаження; бажано враховувати стан здоров'я та інші нюанси, що впливають на самопочуття. Організовуючи активний відпочинок, побачення або свято, сьогодні варто пам'ятати, що задоволення пов'язано з нудними обов'язками.