Тільцям в період ретроградного Меркурія астрологи рекомендують не звертати уваги на плітки / noi.md

У лютому 2020 року Меркурій розгорнеться в ретроградний рух, і ця подія вплине на всіх без винятку.

Дізнайтеся про те, що прогнозують астрологи, щоб період з 17 лютого по 10 березня не приніс розчарувань і втрат, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожПочався період ретроградного Меркурія: астрологи розповіли, що на нас чекає

Відео дня

Овнам в період з 17 лютого до 10 березня потрібно зосередитися на спілкуванні з оточенням. В цей час емоції можуть брати верх, однак потурати їм не можна. Агресія і напір небажані і можуть спричинити конфлікти і розбіжності або плачевно позначитися на діловій сфері. Взаємодопомога і підтримка будуть важливі, а значить, переривати спілкування з друзями і близькими не варто.

Телець

Тільцям в період ретроградного Меркурія астрологи рекомендують не звертати уваги на плітки і не уподібнюватися недобросовісному оточенню. В цей час краще всього зайнятися завершенням раніше розпочатих справ, щоб після 10 березня отримати нагороду і з чистою совістю почати щось нове і цікавіше. Така тактика вбереже від сварок і збереже незаплямовану репутацію.

Близнюки

Близнюкам з 17 лютого по 10 березня астрологи радять більше часу приділяти особистому житті. Тим, хто перебуває у відносинах, пора завершити сварки і знайти компромісні рішення, а тим, хто самотній, можна спробувати щастя і не відмовлятися від романів. Нові знайомства можуть і не призвести до довготривалих відносин, проте засмучуватися не варто. Після того як Меркурій повернеться в пряме рух, доля все розставить по місцях.

Рак

Ракам вплив планети принесе успіх у діловому середовищі. Для цього треба не боятися відповідальності і знаходити способи реалізувати свої ідеї таким чином, щоб отримати додатковий дохід. Хобі або захоплення цілком може стати джерелом доходу, якщо цілеспрямовано працювати в цьому напрямку. Ідеї, які Раки виношували раніше, цілком можуть стати реальністю в період з 17 лютого по 10 березня.

Лев

Левам доведеться переглянути свою поведінку і навчитися відповідати за слова. З 17 лютого не можна забувати про дані обіцянки, які потрібно виконати в строк. З їх допомогою буде простіше приборкати емоції і не образити близьких недоречними і різкими висловлюваннями. Сварки в період ретроградного Меркурія загрожує неприємними наслідками, тому так важливо уникати будь-яких конфліктів.

Діва

Читайте такожМісячний календар на 17-23 лютого: сприятливі і напружені дні

Дівам астрологи рекомендують поєднувати роботу і особисте життя. Присвячувати весь час справах загрожує проблемами на особистому фронті, тому так важливо пам'ятати про те, що близькі також потребують турботи та уваги. Поза робочих годин Діви зможуть проводити час з родичами або другими половинками, придумувати цікаве дозвілля, щоб не нудьгувати і дарувати тепло тим, хто дорогий серцю.

Терези

Терезам астрологи рекомендують більше спілкуватися, знаходити нових друзів і ділових партнерів. Приймати відповідальні рішення щодо дружби навіки або продуктивного співробітництва не варто, проте розширювати кордони і впускати в життя нових людей потрібно. Після того як Меркурій розгорнеться, нові знайомі можуть стати корисними як для проведення дозвілля, так і для спільної роботи.

Скорпіон

Скорпіонам астрологи рекомендують планувати і робити нотатки, щоб по неуважності не забути нічого важливого. Тим, кому необхідно відправитися в подорож, варто заздалегідь потурбуватися про придбання квитків. Купувати їх в період ретроградного Меркурія небезпечно. Плануванням Скорпіони можуть займатися скільки завгодно, але втілювати в життя ідеї варто тільки після 10 березня.

Стрілець

Стрільцям астрологи рекомендують бути обережними при керуванні транспортними засобами: є ризик зіткнутися з частими поломками і неприємностями в дорозі. Почекати варто і з придбанням будь-якої техніки. Під час ретроградного руху планети є ризик придбати неякісні товари або витратити більше грошей, ніж необхідно.

Козеріг

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, які отримають прибуток найближчим часом

Козерогам варто звернути увагу на розширення кругозору. Вони можуть сміливо відновитися на навчання, відвідувати курси для підвищення кваліфікації або переучуватися на нову професію. Зосередитися на засвоєнні нових знань буде непросто, однак, тренування сили волі і розуміння того, що знання ведуть до добробуту, допоможуть впоратися з труднощами.

Водолій

Водоліїв чекає плідний період, коли всі захочеться довести до логічного кінця. Завершити раніше розпочаті справи, розібратися з труднощами, знайти відповіді на хвилюючі питання, підтримати близьких — все це буде віднімати не тільки час, але і сили. У зв'язку з цим Водоліям важливо щодня знаходити час для того, щоб поповнювати запаси витраченої енергії.

Риби

Риби можуть зіткнутися з ситуацією, коли справи сповільняться, і буде здаватися, що вони потрапили в глухий кут. Насправді таке положення справ виникає через вплив планети, а значить, потрібно зібратися з силами і просто пережити цей період. Позитивний настрій і віра в успіх допоможуть протриматися на плаву і не зробити необачних вчинків.