З'явився гороскоп на сьогодні, 1 березня, для всіх знаків Зодіаку / tv.ua

Сьогодні до вечора ситуація буде стабільна, сприятлива для продовження планових дій. Буде легко слідувати надійним алгоритмам, лекалам і сценаріям, проявляти завзятість, наполегливість, послідовність, триматися в рамках, дотримуватися системи, лімітів, точного курсу.

Але не варто сподіватися на швидкий прогрес, будуть переважати процеси гальмування.

Овен

Обставини неділі допоможуть Овнам залишатися послідовними й наполегливими прагматиками, а також доводити будь-який результат до досконалості. Не варто розпорошувати вже сконцентровану енергію на дрібниці, краще знайти їй гідне застосування і направити на вирішення важливої задачі. Рекомендується повноцінне харчування, особливо, якщо у вас високі професійні або спортивні навантаження.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 2-8 березня: астролог склала прогноз на тиждень

Телець

Сьогодні одна з сильних сторін Тельців - природна наполегливість - часом переходитиме у впертість. Багатьом Тельцям сьогодні буде властива негнучкість, інертність, жорсткість. Небажаний пасивний відпочинок: нерозтрачені сили почнуть розпирати вас зсередини. Ви будете хорошим організатором і керівником, надійним виконавцем. Сьогодні висока ймовірність досягти успіху у сферах, пов'язаних з технікою, спортом або політикою

Близнюки

У Близнюків сьогодні мало приводів проявити свою природну рухливість, тягу до спілкування і різноманітності. Багато Близнюки зацикляться на практичній задачі, яку їм необхідно довести до кінця. Ситуація почне змінюватися лише в самому кінці дня. Близько опівночі прийдуть ідеї, над якими ви можете роздумувати до світанку.

Рак

Сьогодні Раки можуть покластися на друзів і неписані правила колективу. Якщо вам не вистачає таких якостей як жорсткість, безкомпромісність, прагматизм і організованість, можна спертися на партнера. У разі слабкості особистих позицій, зірки радять сьогодні долучитися до впливової організації або до вигідного проекту. Не варто зволікати зі «вступом до лав», оскільки незабаром вільний вхід може бути закритий.

Читайте такожАстрологи назвали 5 найнебезпечніших днів у березні 2020

Лев

Левам неділя продиктує ритм життя: важливий план, борг, система правил. Цілеспрямовані Леви аж до вечора залишаться заручниками своїх цілей. На Левах-керівниках буде лежати тягар відповідальності. Сьогодні виручить хороша організація справ, знадобляться надійні помічники або вишколені підлеглі. Вдень буде колись піддаватися сумнівам, але до ночі щось знову може розбурхати ваші таємні страхи.

Діва

В цей день сама доля веде Дів до мети й немає сенсу опиратися їй. Сьогодні не варто хвилюватися, стикаючись з кризою: це єдиний спосіб отримати бажане. Ви чудесним чином вцілієте під час будь-яких пригод, включаючи масові заворушення. Ваш авторитет не постраждає, а позиції зміцняться. Вечір змінить, небажано вступати в діалог, поспішати з питанням або з відповіддю.

Ваги

Неділя створює перешкоди Терезам, налаштованим на динаміку, пізнання і рух. Наприклад, на відряджання у шлях, на продовження бесіди, навчання, дослідження. Події сьогодні підуть повільно, можливі перевірки, відстрочки, затримки у зв'язку з нюансами минулого. Крига скресне ближче до ночі, але замість прогресу можуть виникнути додаткові питання. Не варто планувати на цю добу важливі зустрічі, старт подорожі.

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, які найбільш підходять для сімейного життя

Скорпіон

Скорпіонам Сьогоднішній день обіцяє мінімум проблем при точному дотриманні закону, плану, наміченого маршруту, техніці безпеки та власному чуттю. Недосвідченим Скорпіонам корисно спиратися на правила або на мудрість старших. Сьогодні заборони та обмеження вам швидше на користь, ніж на шкоду. 

Стрілець

Стрільцям сьогодні знадобляться такі якості як прагматизм і вміння доводити все до кінця. Організованість, дотримання правил і рецептури потрібні навіть в дрібницях, не кажучи вже про великі проекти, відповідальні завдання. Сьогодні не час демонструвати креативність і незалежність, краще зробити наголос на порядок, якість, надійність. Не завадить дисципліна, ощадливість у витраті засобів і матеріалів.

Козеріг

Сьогодні у Козерогів все йде за планом. Можна не турбуватися за дітей, бізнес, хід справ або тренувань, покластися на долю або звичний алгоритм дій. Розмірений хід речей підтвердить, що ви на вірному шляху і заспокоїть, якщо ви перебуваєте в стресі. Проте навіть найбільш перевірений сценарій до вечора вичерпає свій потенціал. Важливі акції краще планувати на першу половину дня.

Водолій

Сьогодні Водоліям не варто розмінюватися на дрібні випадкові цілі, краще мислити системно і підходити до будь-якої задачі фундаментально. Важливо сьогодні подбати про платформу існування, міцний ґрунт під ногами. Добре зайнятися помірною оптимізацією побуту, розширенням своєї території в допустимих межах. Зірки радять не шкодувати ресурсів і часу на дім, сім'ю, допомогу батькам і іншим близьким людям.

Риби

Сьогодні Риби можуть довіритися долі. Не варто змінювати плани, маршрути, способи зв'язку. В діях краще керуватися принципом мінімалізму, економії сил і засобів. Ближче до півночі розмірений перебіг справ загрожує знову змінитися сум'яттям у ваших думках. Їжу для роздумів і привід для розмови сьогодні підкине домашня обстановка, партнер, сім'я або подія, співзвучні до ваших особистих проблем.