З'явився любовний гороскоп на березень / slovofraza.com

Весна, як відомо, пора любові, пристрасті і розквіту найбільш романтичних і зворушливих почуттів. Тому березень-2020 – перспективний місяць у сфері любовних стосунків для більшості знаків зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Водолій

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких в березні чекає успіх у кар'єр єрі

Відео дня

Водолії в березні 2020 неймовірно привабливі і милі. Вашій чарівності неможливо протистояти, а тому у вас буде дуже складно не закохатися: у вашу чудову посмішку і невичерпну життєрадісність. Скористайтеся моментом і знайдіть, нарешті, міцні взаємини.

Рак

У Раків в березні-2020 часто буде виникати відчуття гармонії з навколишнім світом і внутрішнього спокою. Вас буде тягнути до усамітнення і споглядання, посилиться сприйняття краси, доброти, співчуття і людяності. У підсумку на цьому ґрунті велика ймовірність виникнення таємної любові і таємних романтичних зв'язків.

Діва

Березень-2020 – це саме той період, коли закінчується чергова фаза ваших відносин. Але все на краще – це означає, що ви перейдете на новий, більш якісний рівень. Він принесе достаток в задоволеннях, чуттєвій сфері і любові. Це сприятливий період для вагітності.