Найуспішніші знаки Зодіаку другої половини березня 2020 / фото: kadinim.com

Гороскоп на березень 2020 пророкує удачу для різних знаків Зодіаку в різні періоди. Представникам трьох знаків Зодіаку впродовж 15-22 березня буде щастити в різних аспектах: комусь у коханні, комусь в кар’єрі, а комусь у творчості та інших аспектах.

На тижні, що відкривається недільним днем 15 березня, найуспішнішими знаками будуть Тельці, Близнюки і Діви, пише "РБК-Україна".

Тельці

Читайте такожАстрологи розповіли, до яких знаків Зодіаку гроші тягнуться самі

Відео дня

Тельців упродовж усього тижня супроводжує удача. Це прекрасний час для спілкування з друзями, в тому числі по інтернету. Якщо ви є завсідником якогось форуму або спільноти, то можете познайомитися з цікавими людьми й узяти участь у цікавому обговоренні будь-якої теми. Вливаючись в якийсь колективний процес, ви будете відчувати себе потрібним і корисним членом суспільства. На цьому тижні, найімовірніше, ви будете налаштовані мрійливо і творчо. Вас навряд чи зацікавлять звичайні повсякденні справи, а потреба у нових враженнях буде тільки рости. Тому цього тижня ви зможете знайти хороші засоби самовираження, досягнете великих успіхів у творчості.

Близнюки

У Близнюків цього тижня можуть статися позитивні зрушення у кар'єрі. Можливо, розшириться коло вашої професійної відповідальності, або вам запропонують більш статусну посаду. Також ви зможете ближче познайомитися з впливовими людьми, які будуть готові надавати вам допомогу і підтримку. Але для того, щоб це сталося, вам, можливо, доведеться погодитися на істотні зміни у повсякденному життєвому ритмі. Якщо у вас є шкідливі звички, то на цьому тижні прекрасний час для боротьби з ними. Спробуйте кинути курити або вживати алкоголь (якщо для вас це було складно), і ви здивуєтеся, як легко зможете покінчити з цим. Тиждень сприятливий для участі в спортивних змаганнях. У цей час не можна лежати на дивані - необхідно активно діяти й домагатися поставлених цілей.

Діви

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 16-22 березня

У типових Дів на цьому тижні прекрасний час для щасливого особистого життя. Встановлюються гармонійні стосунки в шлюбі і коханні. З боку партнера йтимуть однозначні сигнали назустріч вашим побажанням. У першій половині тижня слід обговорювати з другою половинкою найбільш спірні та гострі питання. Завдяки компромісу ви зможете досягти гармонії та взаєморозуміння. Крім того, ви можете відкрити для себе партнера з іншого боку, аж до того, що заново закохаєтесь у нього. Не виключено, що кохана людина зробить вам цінний подарунок типу ювелірної прикраси. Гарний час для відвідування розважальних заходів, гральних клубів, концертів, танцмайданчиків, весіль та ювілеїв.