Гороскоп на 16 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку / фото: orakul.com

У понеділок, 16 березня, зірки гороскопу будуть щедро наповнювати вас активною енергією, цілеспрямованістю і вірою у власні сили. Все це, безумовно, дуже позитивно. Варто тільки захотіти, і вам виявляться по плечу будь-які досягнення! Втім, саме в цьому криється підступ, бо якщо захотіти не вийде, то спонукати себе на будь-яку справу сьогодні буде набагато складніше, ніж зазвичай. Ні вмовляння, ні обіцянки, ні навіть погрози сьогодні не здатні пробудити хоч якийсь ентузіазм.

Так що якщо ви починаєте велику справу, спробуйте знайти в ній реальний інтерес. Якщо вийде, успіх вам забезпечений!, пише 1001goroskop.

Овен

Овну буде важко зосередитися на чомусь одному. Протягом дня життя здатне раз у раз підкидати йому щось цікаве, що змушує перемикати свою увагу. Здібності Овна до концентрації сьогодні близькі до абсолютного мінімуму. Зате Овен буде відкритий для будь-яких нових віянь і ідей. Якщо, звичайно, влетівши в одне вухо, вони у нього тут же не вилетять з іншого.

Відео дня

Телець

Телець буде демонструвати прекрасну бійцівську форму! І воювати Телець збирається з оточуючими. Втім, в очах Тельця все може виглядати прямо навпаки: з його точки зору саме оточуючі будуть провокувати його, змушуючи захищатися. Але факт є факт: Телець сьогодні буде схильний домагатися свого, мало звертаючи уваги на чужу думку і чужі інтереси.

Близнюки

Сьогодні думки Близнюків здатні легко перескакувати з одного на інше. Це зовсім не означає, що всі їх думки виявляться цінними, однак ймовірність зробити якусь дуже вдалу ідею у них буде велика. Головне - зуміти виділити справді вартісні думки із загальної маси. А ось як раз із цим, як обіцяють зірки гороскопу, у Близнюків можуть бути проблеми.

Читайте такожАстрологи назвали трьох знаків Зодіаку, яким невдовзі казково пощастить

Рак

Сьогодні - день, коли Рак здатен з головою захопитися будь-якою проблемою. І все це буде вибивати Рака з колії, заважаючи йому зосередитися на чомусь дійсно важливому. Втім, у цього є і свої плюси: занурюючись у свій мікросвіт, Рак здатен зрозуміти суть речей до атомів і молекул. Це допоможе йому в справах, що вимагають скрупульозності і конкретики.

Лев

Зірки гороскопу радять Льву пошукати свій шлях як не до сердець оточуючих, то хоча б до їхніх умів. Люди зможуть повною мірою оцінити нові ідеї і нестандартний підхід Левів. Згодом це дозволить йому зміцнити своє становище або підвищити статус. Так що, Леви, не втрачайте часу: якщо ви хочете продемонструвати свій інтелект у найвигіднішому світлі - сміливо йдіть уперед!

Діва

В голові у Діви може з'явитися чимало ідей щодо домашнього господарства, облаштування дачі або будинку. Ну а оскільки поодинці такі справи не робляться, Діва захоче підключити до здійснення своїх планів домочадців. Такий командирський настрій здатен забезпечити Діві чимало претензій з боку близьких людей.

Терези

Вдома у Терезів або на їхньому робочому столі може панувати жахливий розгардіяш. Зірки гороскопу кажуть, що в їхньому житті настають зміни, і хаос навколо - лише віддзеркалення цього процесу. Тож, терези будуть занадто захоплені новими глобальними ідеями і планами, щоб витрачати час на банальне прибирання.

Скорпіон

Скорпіону може представитися вельми приваблива можливість, пов'язана з фінансами, - якщо він відмовиться від неї, то буде довго про це шкодувати. Якщо Скорпіон впевнений у тому, що його нові кроки будуть набагато ефективніші від попередніх, йому варто ризикнути. Якщо ж ні - потрібно міняти шило на мило?

Читайте такожАстрологи розповіли, до яких знаків Зодіаку гроші тягнуться самі

Стрілець

Стрілець має всі шанси зробити щось дуже корисне не тільки для себе, але і для інших. Зірки гороскопу обіцяють Стрільцю, що його інтелектуальний потенціал сьогодні досягне захмарних висот, однак спілкування з оточуючими буде його слабким місцем. Тільки закликавши на допомогу терпіння і дипломатію, Стрільцеві вдасться обійтися без сварок і просунутися вперед у здійсненні своїх задумів.

Козеріг

Обставини не дадуть Козерогу можливості розслабитися і зайнятися тим, чим він вважає за потрібне. Навпаки, вони будуть раз у раз смикати його, вимагаючи повної свободи дій. В процесі Козеріг здатен з подивом виявити, що його мозок працює на подив ясно й чітко, пропонуючи йому витончені ходи, до яких він раніше б не додумався.

Водолій

Сьогодні щастя Водолія - в його власних руках! Вірніше, в його власній голові. Зірки гороскопу стверджують, що силою думки Водолій цілком здатен змінити світ навколо. Переконайте себе в тому, що ви сповнені енергії та ентузіазму! Зірки гороскопу обіцяють: як ви скажете, так і буде. Головне для Водолія - мислити в правильному ключі, адже не тільки позитивні думки мають здатність збуватися!

Риби

У Риб можуть виникнути труднощі з самоорганізацією і дисципліною: їм раптом захочеться порушити свій одноманітний життєвий ритм. Піддавшись бажанням зробити щось спонтанне, від душі, Риби сьогодні не помиляться. Цей порив може принести в їхнє життя нові враження та емоції, а також дати початок новим проектам, які мають всі шанси виявитися успішними.