Сьогодні зірки гороскопу несподівано можуть нагадати вам про старі образи / passion.ru

Сьогодні зірки гороскопу несподівано можуть нагадати вам про старі образи або неприємні моменти. Також не виключені й інші приводи для розладу. Нічого не поробиш, день схиляє до того, щоб зациклюватися на будь-яких дрібницях, в тому числі і неприємних. Те, повз чого в інший час ви пройшли б, навіть не помітивши, сьогодні може викликати в душі цілу гаму почуттів.

Втім, особливість дня – прагнення робити слона з кожної мухи – може обернутися і іншою стороною, принісши чимало користі. Так, сьогодні буде легше звичайного даватися точні науки, розумова праця і будь-яка інша робота, що вимагає підвищеної концентрації уваги, пише "1001 гороскоп".

Овен

Сьогодні Овну необхідно налаштуватися на роботу, однак зробити це йому буде нелегко! День зажадає від нього концентрації уваги та вміння справлятися з великим напливом справ. Все це Овен готовий продемонструвати, однак навколишні раз за разом будуть виводити його з себе, заважаючи зосередитися. Щоб зробити все, що він запланував, Овну слід хоча б на час сховатися від шуму і суєти. Тихе та затишне місце, в якому він може замкнути двері на ключ, – ось все, що потрібно Овну, щоб згорнути сьогодні гори!

Відео дня

Телець

Читайте такожМісячний календар на тиждень 16-22 березня: сприятливі дні

Сьогодні Телець буде прагнути до щирого спілкування! Звичайні поверхневі розмови можуть його дратувати і навіть призводити до образ і сутичок. Однак якщо він хоче дізнатися якусь людину краще, зірки гороскопу радять Тельцю не відкладати це на інший день. Не важливо, хто це – улюблена людина Тельця, колега або партнер. Поговоріть з ним сьогодні по душах, дізнайтеся, про що він думає і чого прагне. Це може стати першим кроком на шляху до ваших особливих стосунків.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам може здаватися, що вони всіма силами намагаються уникнути конфліктів, але конфлікти самі знаходять їх. Протистояння, образи на порожньому місці – все це буде пишним цвітом розквітати там, де з'являються Близнята. Насправді ж причиною непорозумінь будуть саме вони: день обіцяє видатися гарячим на емоції, і їм достатньо будь-якої іскри, щоб спалахнуло полум'я! Якщо Близнюки не хочуть провести день у спорах, їм варто спокійніше реагувати на дрібні провокації оточуючих.

Рак

Сьогодні зірки гороскопу радять Раку не ставити перед собою жодних грандіозних завдань. Це день, коли йому не варто нічого доводити – ні собі, ні іншим. Якісь справи вже зроблено, а інші поки почекають. сьогодні зірки радять Раку взяти тимчасову передишку, розслабитися і відпочити. А якщо йому не сидиться на місці, варто замість великих справ взятися за ті, які заберуть у нього мінімум душевних сил – наприклад, за домашню роботу. Або хоча б розбити один великий проект на кілька легких етапів.

Лев

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, чиє життя незабаром круто зміниться

Сьогодні контакти Лева з оточуючими будуть зведені до мінімуму. І винен в цьому, в першу чергу сам Лев – йому буде важче, ніж зазвичай, спілкуватися з людьми. Якщо ж він все-таки змусить себе підтримувати спілкування, щось хороше з цього навряд чи вийде: його дратівливість здатна провокувати сварки. Так що зірки гороскопу радять Леву сьогодні покладатися тільки на себе: краще всього йому в цей день будуть вдаватися ті справи, де він діє самостійно.

Діва

Сьогодні Діва зрозуміє сенс виразу «все життя – театр», адже вона буде грати у виставі головну роль! Відчуття, що вона знаходиться на сцені, під світлом прожекторів, може переслідувати Діву весь день, змушуючи її вести себе відповідно – тобто демонстративно. Більш того, Діва здатна сьогодні приміряти на себе трагічну роль, даючи зрозуміти оточуючим, наскільки її не цінують і не розуміють. Щоб трагедія не перетворилася на комедію, Діві не слід надто вже жаліти себе – якщо привід дійсно є, нехай краще за неї це зроблять інші.

Терези

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють Терезам тихий день, який краще провести в домашніх турботах або ж у будівництві планів на майбутнє. Візьміться за прибирання, розкладіть речі по поличках, а заодно приведіть до ладу свої думки. Терезам не заважає підбити підсумки того, що було зроблено останнім часом, а потім продумати план дій на найближчий час. А ось зіткнень з близькими людьми Терезам сьогодні необхідно уникати – навіть дрібні образи здатні вилитися у важкі сварки.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіон буде відрізнятися підвищеною цікавістю і бажанням проникнути в чужі таємниці. Якщо у звичайні дні його не надто хвилює, що приховують від нього навколишні, то сьогодні він здатний докласти чимало зусиль, щоб це дізнатися! Втім, ситуація може складатися так, що Скорпіон мимоволі познайомиться з чиїмось секретом або випадково вибовкає свій. Щоб цього не сталося, зірки гороскопу радять йому тримати язик за зубами і обходити пліткарів стороною.

Стрілець

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 16-22 березня

Сьогодні Стрілець буде змушений раз згадувати про фінансову сторону своїх справ і про необхідність привести їх у порядок. Це зовсім не означає, що його чекають проблеми з грошима – просто ситуація буде вимагати приділяти цьому питанню увагу. сьогодні хороший день для того, щоб Стрілець розібрався зі своїм власним бюджетом, порахував прибуток і склав бізнес-план на найближчі тижні або дні. Дотримуючись цієї поради, Стрілець не помилиться!

Козеріг

Сьогодні працездатність Козерога може здивувати навіть його самого, не кажучи вже про колег і близьких людей. Дивлячись в корінь будь-якої проблеми, Козеріг зможе зосередитися на ній і в результаті – підібрати до неї універсальний ключик. Наукові дослідження, навчання і взагалі будь-яка робота, що вимагає уважності та терпіння, сьогодні буде вдаватися Козерогові як ніколи. А ось настрій здатне давати збої: сьогодні Козеріг буде демонструвати свою роздратованість з приводу і без.

Водолій

Сьогодні зірки гороскопу радять Водолію уникати занадто великої уваги з боку оточуючих. День не схиляє Водолія до того, щоб він зміг проявити себе в найвигіднішому світлі, а значить, якщо час терпить, краще почекати. Зате сьогодні – ідеальний день для того, щоб Водолій підготував свій майбутній успіх. Попрацюйте як слід над своїм проектом, приготуйте потрібні матеріали, продумайте аргументи – коли прийде час опинитися в центрі уваги, ви зумієте вразити всіх!

Риби

Сьогодні Риби мають всі шанси зіткнутися з таким рідкісним і цікавим явищем, як дежавю. Їх внутрішній світ, фантазії, спогади і мрії змішаються з реальністю, стираючи її межі. Не дивуйтеся, якщо ви раптом зустрінете людину з свого минулого або ж когось, хто дуже на нього схожий. Або вловите знайомі риси в абсолютно незнайомому місці. Не тільки реальність впливає на наш внутрішній світ, але й навпаки. І сьогодні у Риб буде прекрасна можливість в цьому переконатися.