Овен 18 березня витягне золотий квиток / фото ESA/Hubble, M. Kornmesser

18 березня 2020 – цікавий день для астрологів, оскільки у небі очікується чудовий парад планет. Для чотирьох знаків Зодіаку цей день стане доленосним.

Про це пише slovofraza.

Овен

Читайте такожГороскоп на 17 березня: Овнів що чекає на сьогодні, Дів, т. інші Знак Зодіаку Стрільців

Відео дня

Сміливо можна сказати, що зодіакальний Знак Овна витягне 18 березня золотий квиток удачі. Для Овна парад планет буде неймовірно сприятливим. Ви побачите ціль, і якщо зумієте побороти усі перепони. досягнете успіху. 

Скорпіон

Для Скорпіона парад планет виявиться справжнім поворотним моментом. В останній місяць здавалаося, що він заплутався і йому невідоме його призначення. Але можете більше не хвилюватися, тому що середа розставить все по своїх місцях. Відбудеться важлива подія, яка змусить вас замислитись про стан речей і нарешті віднайти себе. 

Читайте такожна тиждень березня Місячний 16-22 календар: сприятливі дні

Стрілець

У коханні Стрільцям часто не щастить, проте 8 березня все зміниться, адже парад планет порадує вас несподіваною зустріччю. Вважайте цю зустріч доленосною і докладіть усіх зусиль, аби не втратити цю людину. 

Риби

Довгий час зодіакальний знак Риб відчував себе обділеним професійному плані. От як не старалися, але вам не вдавалося досягти підвищення успіху, кар'єрного росту та матеріальні бонуси. 18 березня виправить ситуацію. Парад планет - це відправна точка, тож використайте її наповну.