Ілюстрація REUTERS

Поширення коронавірусу по всією планетою породжує паніку, якій не можна піддаватися у жодному разі. Нове захворювання не досліджено до кінця, і вчені по всьому світу працюють над створенням нової вакцини. До тих пір, поки світ перебуває у владі пандемії, кожному варто убезпечити себе і свою сім'ю, дотримуватися обережності і як можна рідше з'являтися в місцях скупчення людей.

Астрологи рекомендують дізнатися про те, коли ж завершиться пандемія, пише slovofraza.

Читайте такожПовня 8 квітня: у чому її особливість і як вона вплине на знаки Зодіаку

Відео дня

Говорячи про пандемію, не можна скидати з рахунків зросле населення планети і здатність людства переміщатися практично в будь-яку точку світу. Поширення хвороби залежить від багатьох факторів, і астрологи зазначають, що обстановка досить несприятлива.

Вплив небесних тіл і енергетика високосного року не обіцяють людству швидкого позбавлення від коронавірусу, однак ризики можна звести до мінімуму. Астрологи закликають кожного уважно ставитися до стану свого здоров'я, дотримуватись заходів безпеки і не забувати про підвищення імунітету.

За словами астрологів, пандемія коронавірусу, що охопила практично весь світ, піде на спад у кінці квітня, і вже в травні ситуація налагодиться. Тим не менш поширення захворювання продовжиться в осінній період, коли кордони знову будуть відкриті. Однак є й думка, що до осені багато перехворіють вірусним захворюванням в легкій формі і обзаведуться імунітетом, а вчені і лікарі зможуть протистояти новій хвилі хвороб.

Головним чинником, що впливає на людей зараз, астрологи називають Чорний Місяць. Його енергетика буде сильна як ніколи, а отже, весь 2020 рік потрібно провести з обережністю. Астрологи зазначають, що не можна беззастережно вірити оточенню, а також діяти необачно.