Цим знакам не пощастить наступного року / фото zinoti.lt

Астролог Влад Росс розповів, які знаки Зодіаку зіткнуться з низкою проблем і перешкод на своєму шляху. За його словами, в зоні ризику чотири знаки. Їм доведеться складніше за інших.

Риби

У їхньому житті будуть відбуватися складні ситуації, особливо потрібно зміцнювати здоров'я. Також це буде період, пов'язаний з професійними складнощами. Рибам потрібно проявляти себе, удосконалювати власні навички. Сприятливими будуть заняття спортом, схуднення, зміцнення імунітету. А ось липень і серпень 2024-го можуть стати ідеальними для романтичних побачень і вигідного шлюбу. Восени у фінансовій сфері їм знадобиться нова стратегія, важливо, щоб вони не боялися ухвалювати рішення. З жовтня їхні доходи можуть стрімко зростати. Головне - не брати кредитів, тому що вони можуть їх не віддати.

Відео дня

Скорпіон

З одного боку у Скорпіонів значно зростає мотивація, щоб приступити до нових проектів, але варто пам'ятати, що вороги не дрімають і можуть активізуватися, особливо таємні недоброзичливці. З травня по жовтень потрібно бути на чеку, тому що є ризики, пов'язані з фінансовими операціями і з військовими діями. Також Скорпіони можуть відчути різке погіршення здоров'я, тому їм рекомендовано більш серйозно до цього поставитися і пройти чек-ап. 

Діва

У них буде важкий рік. Їм доведеться дуже багато працювати, але при цьому вони не будуть мати хороших просувань. Але з іншого боку їм може пощастити в інвестиціях, встановленні зв'язків з іноземними компаніями, переїздах. Але все це до травня, потім все значно погіршиться. Порада Дівам: з липня по вересень потрібно частіше проявляти індивідуальність і впевненість в собі, інакше може зірвати дах, ризикуєте втратити посаду. Осінь, хоч буде і складною, але потрібно розуміти, що занадто великих втрат не буде. Важливо в листопаді і грудні "не просісти" свій стан, інакше можна зробити велику фінансову помилку.

Стрілець

Не сильно хороший знак для Дракона і Стрілець. Початок року у них буде складний, болісний, до червня можуть виникати складні ситуації. Друга половина року може пройти під знаком потенціалу, зустрічей, довгоочікуваного кохання, шлюбного партнерства. У Стрільців навіть є шанс зустріти свою людину. У листопаді можливі вигідні угоди і великі покупки, які можуть порадувати на тривалий час. Наприклад, покупка нерухомості або автомобіля.

Нагадаємо, які знаки Зодіаку доля щедро винагородить у 2024 році.

Вас також можуть зацікавити новини: