На тлі ретроградного Марса в Овні Меркурій буде нешкідливим, каже астролог / ua.depositphotos.com

2020 рік видався не найкращим. У першій половині минулого року ми встигли зустріти на своєму шляху коронавірус, проблеми в економіці і кризи в політиці.

Астролог зазначає, що розслаблятися поки рано, адже на людство чекають ще п'ять небезпечних періодів, пише slovofraza.

Ретроградний Марс з 10 вересня по 11 листопада

Ретроградність червоної планети пройде в Знаку Овна. Сама планета в такому стані — бомба уповільненої дії. При цьому вона ще й опиниться під сильним впливом стихії Вогню.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які у серпні забудуть про проблемиЦі два місяці будуть дуже напруженими у відносинах як між державами, так і між колегами, закоханими та родичами. Можливі військові конфлікти, нові політичні негаразди і загострення старих. Закоханим людям не варто пригадувати минулі помилки. Астролог радить сфокусуватися на майбутньому, а не на минуле.

Дуже прибутковим може виявитися бізнес, побудований на ризик, але якщо ви не готові попрощатися з грошима, краще не влазити в авантюри. Обережність все одно залишиться в пріоритеті.

Ретроградний Меркурій з 14 жовтня по 3 листопада

На тлі ретроградного Марса в Овні Меркурій буде невинним, хоча бути обережними все ж варто. В ці пару тижнів краще не робити великих покупок, не розкидатися грошима направо і наліво. В крайньому разі астрологи радять скористатися змовою на успішну покупку. Астролог відзначає, що буде утруднений процес отримання нових знань, розсіється увагу людей. Буде дуже складно знаходити спільну мову і знайомитися. Щоб не відбувалося нічого поганого, Василина Володіна рекомендує залишатися собою і не поспішати з рішеннями.

Поєднання Плутона і Юпітера в листопаді

Це ще одна не найприємніша астрологічна подія. В цьому випадку вона розпочнеться 12 листопада і триватиме більше тижня — до 20 листопада. Подібне явище відбувається приблизно один раз в 12 років. Енергетика планет з'єднається разом, що стане причиною активізації наших старих комплексів і страхів, внутрішніх демонів. Люди можуть стати дуже дратівливими або надмірно пасивними. Комусь захочеться робити ірраціональні покупки, а хтось стане надмірно економним і жадібним. Черстві люди стануть ще більш черствими, а чутливі частіше проливати сльози, переживати через дрібниці. Щоб все це пройшло стороною і не торкнулося вас, Василина Володіна рекомендує зайняти себе чимось новим. Це може бути якесь захоплення чи робота. Найголовніше в цей період — не намагатися змінити того, хто хоче бути один, і не нав'язувати нікому свою волю. Нехай кожен сам вирішує, що і як йому робити, інакше на вас можуть повісити чужі проблеми і гріхи.

Читайте такожВідомий астролог розповів, у яких знаків Зодіаку у серпні закінчиться чорна смугаЗ'єднання Юпітера і Сатурна у Водолії

Зустріч двох планет відбудеться 21 грудня. Таке трапляється лише раз в 20 років, що робить подібне астрономічне явище досить рідкісним. Близькість цих планет буде небезпечною з 17 по 25 грудня, однак Василина Володіна радить бути гранично обережними весь грудень. Це з'єднання ознаменує собою початок нової «повітряної» ери. Згідно з прогнозами, це має призвести до серйозних змін у світовій економіці, причому не на рік і не десять, а приблизно на два століття вперед. Ніхто не знає, до чого саме потрібно готуватися і як це робити. Зміни можуть початися різко і стихійно або можуть запуститися із-за якогось несприятливого процесу. Можливо, що епідемія коронавірусу і є той початок, а в грудні ми побачимо перші наслідки.

Коридор затемнень з 28 листопада по 16 грудня

30 листопада та 14 грудня відбудуться два останні з шести затемнень 2020 року. Ці затемнення будуть вісниками змін і великої небезпеки не принесуть. 30 листопада відбудеться напівтіньове затемнення Місяця в Близнюках, яка підштовхне людей до усвідомлення своїх минулих дій. 14 грудня станеться повне затемнення Сонця — енергетично напружене явище. Протягом цього коридору затемнень бажано позбуватися від вичерпаних стосунків. В цей період доведеться зустрітися з внутрішніми негараздами та комплексами.