На Донбасі ще може виникнути загострення, вважає Росс / фото УНІАН

Уже в 2021-му році на Донбасі можуть завершитися військові дії, а 2020 рік стане останнім роком військових дій на сході України.

Такий оптимістичний прогноз зробив астролог Влад Росс, пише "Главред".

"Широкомасштабних військових дій, які ми могли спостерігати в попередні роки, вже не буде. Це однозначно і безповоротно", - заявив Росс.

На його думку, зустріч Зеленського і Путіна може призвести до позитивних наслідків, якщо відбудеться не раніше грудня.

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 7-13 вересня

"Саме в грудні буде вирішальна і найсприятливіша точка, коли їх зустріч буде найбільш продуктивною. На щастя, будь-які зустрічі на найближчі місяці повністю скасовані. А ось саме в грудні для Путіна складеться безвихідна ситуація, коли на нього будуть тиснути з усіх боків: буде чинитися тиск Заходу, великі проблеми буде створювати Білорусь, вся Росія буде бунтувати проти нього - від Хабаровська до Москви. Саме в цей момент Україна буде найлегше вирішити з Путіним свої питання і підписати мирну угоду, яке поставить крапку у війні на сході нашої країни" , - розповів Влад Росс.

Однак на Донбасі ще може виникнути загострення, вважає Росс.

"Найскладніший місяць - це листопад. У річному гороскопі України, який включився 24 серпня, солярна стрілка доходить до Чорного Місяця і Марса якраз в листопаді, потім, в грудні, вона зміститься на Уран. Тому якщо і будуть якісь складні ситуації , пов'язані з вогнепальною зброєю, то в листопаді і першій половині грудня цього року ", - зазначив він.

Крім того, Влад Росс уточнив, що все-таки поки що мова йде про замороження конфлікту на Донбасі, а не про повноцінний мир.

"На даний момент нічого кращого придумати неможливо, тому що інакше доведеться провести вибори на окупованій частині Донбасу. А, за моїми прогнозами, в найближчий рік такі вибори не відбудуться", - додав він.

Тому на Україну чекає заморозка конфлікту, як на Кіпрі чи в Молдові, коли сторони просто перестануть стріляти один одного, резюмував астролог.

Нагадаємо, раніше астролог назвав найскладніший для України місяць цього року.