Жадібні чоловіки за знаком Зодіаку / slovofraza.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, від яких не варто чекати подарунків, адже вони пошкодують витратити на вас навіть копійку. До слова, саме ці чоловіки найчастіше розлучаються з дівчатами напередодні свят, щоб нічого не дарувати.

Терези

Експерти кажуть, що чоловіки-Терези - це пополамщики. Навіть вступаючи у стосунки, вони не відчувають своєї відповідальності перед жінкою. Вони не будуть приносити додому їжу, купувати побутові речі, водити вас по ресторанах і робити сюрпризи. Ці чоловіки гарні в плані прояву турботи і уваги, бо більше нічого не можуть вам запропонувати.

Рак

В цілому ці чоловіки не те, щоб жадібні, просто дотримуються правила: обіцяного три роки чекають. Вони з радістю вам щось пообіцяють, але виконувати це не поспішають. Раки можуть знайти тисячу причин, чому не можуть зробити те чи інше відразу. Але, як кажуть, раз на рік і палиця стріляє. Ось приблизно в такі інтервали вони можуть порадувати вас чимось хорошим.

Відео дня

Риби

Цей знак Зодіаку краще витратить всі гроші на якусь нісенітницю, ніж порадує свою кохану хорошим подарунком. Вони дуже жадібні не тільки в плані грошей, але і в прояві почуттів. Не варто чекати, що з ними ви будете як в казці. Жінці доведеться занадто багато працювати над стосунками. І, як відзначають астрологи, ці чоловіки вважають за краще сидіти у жінок на шиї.

Нагадаємо, у трьох знаків Зодіаку починаються дуже важкі часи.

Вас також можуть зацікавити новини: