На кого чекають неприємності влітку / фото slovofraza.com

Астрологи перерахували три знаки Зодіаку, для яких найближчим часом почнеться чорна смуга. На них чекає багато бід і зрад, сліз і розчарувань.

Овен

Здається, удача відвернулася від Овнів на все літо. Експерти запевняють, що літній період стане дуже сумним для цього знака Зодіаку. За їхніми словами, на Овнів чекають великі неприємності і на роботі, і в особистому житті. Скандал за скандалом, сварка за сваркою, розрив стосунків з другою половинкою, ризик втратити роботу - це все може виявитися страшною реальністю для Овнів.

Діва

Якщо в ситуації з Овном все зрозуміло і шансів вийти сухим з води у нього практично немає, то ось Дівам пощастило трохи більше. У вас також будуть виникати проблеми і на роботі, і в особистому житті. Але багато буде залежати саме від вашої реакції і поведінки. Якщо ви відчуваєте, що назріває скандал з коханою людиною, постарайтеся швиденько згладити гострі кути і поговорити з ним по душах.

Відео дня

Водолій

Для Водоліїв літо стане сезоном фінансових втрат. На роботі вас чекають кілька неприємностей, які можуть зробити значний вплив на вашу посаду і рівень окладу. Ймовірно, ви можете навіть втратити роботу. Про премії та бонуси можете і зовсім забути.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку отримають хороший прибуток вже в червні.

Вас також можуть зацікавити новини: