Астролог попередила про небезпеку на найближчий тиждень / фото ua.depositphotos.com

Відомий астролог Ірина Звягіна зробила прогноз на тиждень з 31 січня по 5 лютого. Експерт заявила, що цей період буде дуже напруженим. Можуть бути зриви планів, нервові потрясіння, напружена атмосфера в сім'ї. У деяких випадках конфлікти у пар можуть доходити навіть до розлучення. 

"Велика ймовірність рішень про розлучення (велика швидкість Венери, Юпітера, Плутона, і головне – квадрат Урана)", - написала Звягіна на сторінці в Facebook. 

Потоки енергії у різних знаків Зодіаку можуть заважати один одному, створювати перешкоди, що стане причиною конфліктів. Астролог радить максимально намагатися контролювати свої емоції, щоб "згладити кути". 

Відео дня

У зв'язку з підвищенням активності можуть бути також звільнення, запальні рішення (про які потім будуть шкодувати), спроби грати з кимось наввипередки. Також може бути недооціненість свого опонента або ворога. 

"Будьте ж обережні, завбачливі; зберігайте тонус, сили. І не пийте алкоголь. Тому що можете запізнитися з чимось важливим", - резюмувала Ірина Звягіна. 

Нагадаємо, астролог назвала найнебезпечнішу дату лютого 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: