Цикл білого Місяця-7 років / фото REUTERS

Цикл білого Місяця-7 років, вона показує зв'язок зі світлим Егрегором. Транзит білого Місяця по знаку земної стихії – Козеріг, допомагає досягненню цілей, отриманню реальних результатів від прикладених раніше зусиль. Можна очікувати поліпшень у глобальних масштабах - у багатьох державах встановлюється порядок, відбуваються позитивні зміни у світовій економічній політиці. 

Білий місяць в Козерозі - це світлий Сатурн-головний управитель Козерога-строгий учитель, планета норм, правил і обмежень, а також, світлий Уран – незалежний оригінал, другий управитель цього знака. У найближчі 7 місяців, поки Біла буде рухатися по знаку Козерога, у світі з'являться нові харизматичні лідери, талановиті стратеги, революціонери, що формують громадську думку, з розвиненим почуттям обов'язку і відповідальності перед людьми, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Читайте такожМісячний календар стрижок на липень 2021: коли стригти і фарбувати волоссяБілий місяць в Козерозі надає захист і підтримку тим, хто готовий ставити реальні цілі і досягати їх, дотримуючись дисципліни, обов'язковість і помірність у всьому. Найближчим часом важливо визначити глобальну мету, скласти план роботи і діяти, а результатом буде не тільки власне піднесення, а й поліпшення якості життя інших людей. 

Відео дня

Сатурн-планета карми, рухається по Водолію до 7 березня 2023 року. Білий місяць в Козерозі-кардинальна, земна, робить Сатурн м'якше, добрішим, всі ми відчуємо потепління в найближчі 7 місяців. Через розумні самообмеження, самодисципліну, кожна людина може прийти до дуже високого рівня розвитку. Тому варто скористатися цим періодом і скласти довгострокові плани, і, не відкладаючи на потім, зайнятися процесом реалізації головних життєвих цілей. Економно витрачаючи свої ресурси-задовольняючись малим, обходячись найнеобхіднішим, можна домогтися багато чого в найближчі місяці. 

Період транзиту білого Місяця по Козерогу-гарний час для всіх, хто займається кар'єрою, для кого професійна діяльність, має головне значення. Нарешті вдається захистити дисертацію або отримати схвалення з боку державних органів на реалізацію грандіозного архітектурного або будь-якого іншого проекту. Головне, дотримуватися правил і законів. Як правило, перевірки, контроль, облік, в найближчі місяці будуть проходити легко.

Також, в період транзиту білого Місяця по Козерогу, обставини складаються найкращим чином для того, щоб зрушити з мертвої точки давно тривалий процес. Люди в цей час готові до революцій з ідейних міркувань, до боротьби за свободу, рівність, братерство. Дуже важливо знайти однодумців, застосовувати креативний, нестандартний підхід у справах, і тоді вдається отримати бажане. Намагайтеся включатися в нові, сучасні проекти, течії, напрямки. Якщо хтось шукає роботу з вільним графіком, то ваші старання увінчаються успіхом. 

Інтенсивно розвиваються інноваційні технології, сфера інформації та зв'язку, астрологія та астрономія, точні науки, удосконалюються Космічні апарати та авіаційне обладнання. Чуттєво-емоційні зв'язки в цей час не є головними. Багато хто готовий присвячувати себе іншим людям і розкриватися через суспільні відносини. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: