Гороскоп Таро для знаків Зодіаку/ ua.depositphotos.com

Езотерики спрогнозували майбутнє усіх знаків Зодіаку на 4 листопада за картами Таро. Про що попереджають карти – читайте далі.

Овен

Карта дня "Дев’ятка жезлів". Цього дня у стосунках не варто конфліктувати. На роботі краще перечекати складні часи. 

Відео дня

Телець

Карта дня "Король кубків". Варто відкрити своє серце. У любові прислухайтеся до поради мудрого чоловіка. А на роботі — до голосу серця. 

Близнюки

Карта дня "Трійка мечів". Будьте обережні. У стосунках не піддавайтеся на ревнощі. А на роботі не беріть близько до серця критику. 

Рак

Карта дня "П’ятірка жезлів". Не влаштовуйте марної боротьби. У стосунках не варто сваритися, а на роботі не влаштовуйте конфліктів. 

Лев

Карта дня "Верховна жриця". Прислухайтеся до голосу серця. В коханні довіряйте інтуїції. У робочих справах не уникайте порад внутрішнього голосу. 

Діва

Карта дня "Самітник". Час перепочити. У стосунках зробіть паузу, а на роботі краще взяти відгул. 

Терези

Карта дня "Сімка пентаклів". Добре працюйте, щоб мати гарний результат. У стосунках над покращенням фінансового стану дійте разом. На роботі запропонуйте цікаві ідеї. 

Скорпіон

Карта дня "Король мечів". Сконцентруйтеся. У стосунках будьте холоднокровними. На роботі продемонструйте характер та настирливість.

Стрілець

Карта дня "Десятка пентаклів". Ситуація покращується. У коханні йдіть назустріч одне одному. Дійте активно на роботі. 

Козеріг

Карта дня "Туз мечів". Продемонструйте інтелект. У стосунках пограйте в інтелектуальні ігри. А на роботі вдайтеся до креативних ідей. 

Водолій

Карта дня "Лицар кубків". Варто відкрити своє серце. У стосунках довіряйте одне одному. На роботі прислухайтеся до поради мудрого чоловіка. 

Риби

Карта дня "Правосуддя". Знайдіть баланс. У стосунках шукайте золоту середину. А на роботі не варто провокувати конфлікти.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що листопад для деяких знаків Зодіаку стане місяцем викликів та перемог. Дізнайтеся, яких сюрпризів варто очікувати вам.

Вас також можуть зацікавити новини: