Астрологи розповіли, для яких знаків Зодіаку новий тиждень буде складним / 1zoom

Астрологи зробили прогноз для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 20 по 26 березня. Є невтішні новини для чотирьох - Близнюкам, Левам, Скорпіонам і Стрільцям доведеться гірко плакати через події, які відбудуться в їхньому житті.

Близнюки

Близнюки будуть морально виснажені через неприємну ситуацію, яка нещодавно склалася в їхньому оточенні. Наприклад, вони сильно посварилися з кимось із близьких, втратили роботу, позбулися великої суми грошей або щось подібне. 

Проблеми, які Близнюки не можуть відпустити, будуть нависати грозовою хмарою і врешті-решт доведуть до емоційного сплеску. 

Відео дня

Лев

Леви цього тижня будуть відчувати емоційні гойдалки, тому від сліз радості до сліз печалі буде один крок. Їх можуть засмутити власні невдачі або неприємна розмова з коханою людиною, проте нічого занадто трагічного не станеться. Зірки радять не накручувати себе і не засмучуватися без приводу. 

Скорпіон

Скорпіони цьоого тижня змушені будуть кудись їхати. Через те, що їм доведеться переживати розлуку з близькою людиною їхні очі будуть на мокрому місці. Зірки кажуть, що не варто так драматизувати - всі неприємні періоди в житті закінчуються так само швидко, як починаються. 

Стрілець

І ще один знак, який буде засмучений в період з 20 по 26 березня - це Стрільці. Вони зроблять якусь помилку, через що їхні очікування не будуть виправдані. Наприклад, вони можуть довго готувати комусь сюрприз, а в підсумку через їхню же необачність щось піде не так і сюрприз буде зіпсований. 

Зірки радять не засмучуватися і не приймати близько до серця те, що йде не за планом, адже доля може бути непередбачуваною. Все, що відбувається - неодмінно на краще. 

Нагадаємо, астрологи назвали три знаки Зодіаку, які мають нездорову тягу до алкоголю.

Вас також можуть зацікавити новини: