Що подарувати Терезам на день народження / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Люди зі знаком Зодіаку Терези славляться своєю харизмою, дружелюбністю і великою впертістю. Догодити їм подарунком на день народження непросто, особливо якщо ви не знайомі з людиною. Але якщо розібратися в короткій характеристиці цього знака, то підібрати вдалий презент буде простіше. Ми розповімо, що подарувати Терезам, щоб вони точно були задоволені.

Нагадаємо, що люди зі знаком Зодіаку Терези народжуються з 24 вересня по 23 жовтня.

Що любить Терези?

Знак Зодіаку Терези характеризується привітністю і гостинністю. Ці люди люблять приймати у себе гостей і вражати їх комфортом свого будинку. Вони цінують подарунки для затишку і зручності. Також їм подобаються предмети розкоші. Подарунок для Терезів має бути стильним і витонченим, загорнутим в красиву упаковку.

Відео дня

Представники знака Терези прагнуть постійного саморозвитку. Вони начитані і ерудовані, творчі та естети. Підбираючи подарунок для Терезів, можна спиратися на цю рису.

Ще одна риса Терезів - хороша пам'ять на вчинки близьких. Вони на все життя запам'ятовують погані і добрі справи. Терези будуть дуже зворушені, якщо ви подаруєте їм річ, яка буде нагадувати про вас, навіть якщо такий подарунок буде непрактичним.

Що подарувати Терезам жінці на день народження

Жінки-Терези мають естетичний смак і вміють створювати затишок в домі. Вони люблять готувати і радіють розкішним подарункам. Ось що подарувати жінці Терезам:

  • Біжутерія. Жінки-Терези - великі шанувальниці прикрас. Красиве намисто або витончені сережки приведуть їх у захват. Виріб має бути виготовлений з якісного матеріалу. З дорогоцінних матеріалів Терезам підходить смарагд, сердолік, цитрин, лимонне золото, бурштин.
  • Посуд. Терези - привітні господині, які люблять накрити на стіл новий фарфор для гостей. Їм можна подарувати красиві фужери, келихи або незвичайну чашку.
  • Подарунки для комфорту. Іменинниці обов'язково сподобається подарунок, який додасть їй затишку в домі. Це може бути піжама, халат, набір для ванни, ароматичні свічки, капці, сатинова постільна білизна.
  • Чай або кава. Жінки зі знаком Зодіаку Терези люблять розслабитися за чашкою гарячого напою. Залежно від її смаків можна подарувати їй упаковку якісної кави або чаю. Хорошим подарунком для неї будуть кавоварка або френч-прес. Також Терезам можна подарувати набір для приготування чаю матча.
  • Подарунок для творчості. Терези обожнюють виготовляти своїми руками вироби, якими можна прикрасити будинок.
  • Парфумерія. Даруйте цей подарунок, якщо близько знайомі з іменинницею і знаєте її смаки. Терези обожнюють добре пахнути.
  • Книга. Цікава книга скрасить вільний час Терезів. А щоб подарунок був святковим, можна обрати книгу з подарункового видання.
  • Подарунок для кухні. Терези люблять готувати, але не люблять проводити багато часу на кухні. Спростити їм готування допоможуть такі подарунки, як бутербродниця, мультиварка, гриль або соковижималка.
  • Смачний подарунок. Жінки-Терези - великі гурманки. Подаруйте їм набір екзотичних прянощів, закордонних солодощів або тропічних фруктів. Вони надовго це запам'ятають.

Якщо ви погано знайомі з такою жінкою, то можна купити їй подарунковий сертифікат в книжковий або ювелірний магазин.

Що подарувати чоловікові Терезам на день народження

Чоловік зі знаком Зодіаку Терези любить жити в розкоші, при цьому зачаровує людей приємним характером. Ведуть здоровий спосіб життя і мають безліч хобі. Ось що подарувати чоловікові Терезам:

  • Талісман. Подаруйте винуватцю торжества кулон або підвіску з гравіюванням, яку зрозуміє тільки він. Такий подарунок його розчулить.
  • Сертифікат на татуювання. Незвичайний, але вдалий подарунок для Терезів, яким подобаються малюнки на тілі.
  • Кава. Чоловік-Терезам вечорами точно мріє про чашечку ароматної кави. Здійсніть його мрію, подарувавши йому кавоварку, турку або упаковку якісної кави.
  • Зволожувач повітря. Терези відносяться до "повітряних" знаків і люблять, коли в домі гарно пахне.
  • Подарунок для бару. Представники цього знака цінують якісний алкоголь. Їм можна подарувати пляшку улюбленого напою, незвичайний дизайнерський графин або міні-бар у формі глобуса.
  • Мангал або гриль. Такий подарунок задовольнить відразу дві риси Терезів - любов до природи і пристрасть до кулінарії.
  • Настільна або комп'ютерна гра скрасить вільний час чоловіки-Терезів. Часто такі чоловіки люблять різні пазли і головоломки.
  • Цифрова фоторамка. Такий незвичайний подарунок допоможе чоловікам зробити вдома куточок щасливих спогадів.

Якщо ви погано знайомі з іменинником, можна подарувати йому подарунковий сертифікат в гіпермаркет або купон на подорож в турагенство.

Вас також можуть зацікавити новини: