Яким знакам Зодіаку пощастить на вихідних / фото sb.by

Нинішні вихідні – 4 і 5 липня – часом буде непростим, але тим не менш дуже цікавим.

Про це розповіли астрологи й назвали цих щасливчиків за знаком Зодіаку в цей період, пише ТСН.

Читайте такожАстрологи розповіли, які знаки Зодіаку найщасливіші

Відео дня

Лев (23.07 – 21.08)

Левам, на відміну від багатьох інших знаків, вдасться зберегти душевну рівновагу, що для цього дня, під час якого навколишні будуть битися в пристрастях, сумнівах і стражданнях, є везінням. Завдяки такому умиротвореному стану все буде складатися максимально успішно – і робота, якщо в ній у вихідний раптом з'явиться необхідність, і у відпочинку, для якого цей день і створений.

Діва (24.08 – 23.09)

Діви можуть отримати пропозицію, від якої, як заведено говорити, не можна буде відмовитися – нові високооплачувані та престижні посади місця роботи, як відомо, на дорозі не валяються. Єдине, від чого варто утриматися у цей час – з урахуванням важкої енергетики цих днів, – це від блискавичної згоди. Навіть якщо рішення буде зрозумілим одразу, рекомендується взяти час, щоб ще раз все зважити, а відповідь краще дати у більш сприятливий день – наприклад, у найближчий понеділок, 6 липня.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільцям – одному з найбільш активних та діяльних знаків Зодіаку – зірки наполегливо радять відпочити. Якщо зазвичай його представники відчувають моральний дискомфорт від неробства, оскільки за той час, поки вони лежать з книжкою на дивані, можна було б заробити копійчину, то в ці дні вони можуть лінуватися без найменшого докору сумління. Що робити в такому випадку – ніжитися на сонці на березі водойми або займатися своїм хобі, вирішувати тільки їм, головне, щоб проведення часу принесло максимальне задоволення.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії, яких серйозно образили енний час назад, зможуть відчути себе таким, що помстився, – справедливість стосовно кривдника буде відновлена, хоча самі вони і пальцем не поворухнуть. У ситуацію втрутиться сама доля, що і наведе лад. Головне, не сприймати відплату зі зловтіхою, краще поставитися до неї спокійно, як до закономірної події.