Овнам варто взяти паузу / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 5 травня, Діви отримають подарунок від долі і вирішать всі свої проблеми. А Козерогам варто бути обережніше, їм може зрадити кохана людина. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овнам варто взяти паузу. Не давайте обіцянок і не намагайтеся здаватися краще, ніж ви є. Ваші плани можуть раптово змінитися, постарайтеся не підвести тих, хто на вас сподівається.

Телець

Тельці почують гарну новину. Хтось може повернути вам борг, про який ви вже навіть забули. Зробіть вигляд, що весь цей час про нього пам'ятали.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам інтриги. Вас намагаються втягнути в якийсь скандал. Не варто вірити людям на слово.

Рак

На Раків чекає приємна несподіванка. Можливо, в цей день ви дізнаєтеся, що хтось готує для вас сюрприз. Будьте вдячні тим, хто піклується про вас.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам сварку з друзями. У п'ятницю вам варто говорити тільки правду і не лукавити. Будьте обережні, одне неправильне слово може все зіпсувати.

Діва

Діви отримають подарунок долі. Вони зможуть швидко і дуже просто вирішити проблему, яка раніше здавалася їм максимально складною. Цей презент вам дається не просто так, цінуєте такі моменти.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам розплату за помилки. Ви можете пошкодувати про скоєне, постарайтеся виправити все до того, як повернеться бумеранг. Не робіть погані вчинки.

Скорпіон

5 травня Скорпіонам краще обережніше поводитися з грошима. Не робіть необдумані покупки і не давайте в борг. Також уважно стежте за своїми речами.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям напружений день. Вам доведеться поставити на місце свого кривдника, проте зважитися на такий крок буде непросто. Не сумнівайтеся в своїх силах.

Козоріг

У цей день Козероги можуть дізнатися, що їх зрадила кохана людина. Зрада другої половинки не обов'язково може бути фізичною. Часом трапляється так, що людина просто не хоче рухатися з коханим в одному напрямку.

Водолій

Водолії будуть радіти. Вони зможуть заробити собі премію або підвищення. Успіхи на роботі принесуть вам чимало приводів для гордості.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам вечірку. Увечері ви зможете забути про роботу і всіх важливих справах. Відпочивайте і насолоджуйтеся приємною компанією.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що спадний Місяць принесе біду і відбере всі гроші у двох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: