29 листопада Скорпіонів чекає день кохання / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 29 листопада, Дівам варто чекати біди, цьому знаку Зодіаку карти Таро обіцяють багато підлості і обману. А ось Рибам навпаки неймовірно пощастить, на них чекає справжній вир щастя і радості. Що карти Таро пророкують іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Овнам доведеться прийняти виклик і вступити в бій з ворогами. Звичайно, це може бути не справжня бійка, а боротьба з серйозними випробуваннями. Карти Таро радять Овнам не боятися і пройти життєву перевірку з гідністю.

Телець

29 листопада на Тельців чекає день, коли їм потрібно триматися подалі від процесів навколо. Не втручайтеся в чужі справи, не намагайтеся змінити свою долю і відмовтеся від зайвого клопоту.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам випала карта, яка пророкує сумніви і дивне відчуття радості. Вам доведеться розставити життєві пріоритети по-новому і зрозуміти, яким буде ваше майбутнє. Якщо вибір буде правильним, то доля щедро винагородить Близнюків.

Рак

29 листопада на Раків чекає день, повний щастя і гармонії. Однак не варто розслаблятися і повністю віддаватися відпочинку. Не зупиняйтеся на досягнутому і вже незабаром ви відчуєте результати своєї праці. 

Лев

Левам карти Таро обіцяють приємну компанію. Ви зустрінете хорошу людину, яка порадує вас теплою розмовою і може допомогти вирішити всі проблеми. Займіться творчістю і сміливо беріться за нові завдання.

Діва

На Дів чекає підлість і обман. Вас оточать інтриги і скандали. Карти Таро радять пройти цей життєвий урок з усвідомленням того, що все, що відбувається - результат вчинків в минулому. Уважно подивіться на всіх, хто поруч. Можливо, Діви підпустили ворогів занадто близько.

Терези 

Терезам буде здаватися, що вони дуже втомилися і все навколо ніби стоїть на місці. Не намагайтеся починати щось нове, краще присвятіть цей день відпочинку. Трохи ліні не завадить Терезам, адже вони занадто багато працювали.

Скорпіон

29 листопада на Скорпіонів чекає день кохання, романтичне побачення, багато пристрасті і приємних емоцій. Сміливо насолоджуйтеся всіма подарунками долі і не нервуйте через дрібниці.

Стрілець

На Стрільців чекає день ризику. Вам варто обміркувати вкладення і спробувати врятувати свої гроші. Крім цього, карти Таро обіцяють Стрільцям багато необачних вчинків, про які вони потім сильно пошкодують.

Козоріг

29 листопада Козерогам доведеться вирішувати важливі питання. Однак вони не принесуть багато клопоту. Замість цього ви отримаєте приємні сюрпризи від долі. Карти Таро радять вам звернути увагу на тих, хто завжди поруч і готовий допомогти.

Водолій

На Водоліїв чекає неприємний день. Можливо, ви посваритеся з одним або назавжди втратить зв'язок з кимось із близького оточення. Карти Таро обіцяють Водоліям звільнення від прихильності, а після важкого дня на вас чекає приємний вечір.

Риби

29 листопада на Риб чекає справжній ураган щастя. Ви будете сповнені новими ідеями, у вашому житті все почне змінюватися в кращу сторону. Не бійтеся підкорювати нові вершини, в цей день у вас все вийде.

Нагадаємо, раніше карти Таро передбачили, що відразу 4 знака Зодіаку чекають невдачі та чорна смуга наступного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: