Їм буде супроводжувати удача / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких чекає удача на цьому тижні, в період з 9 по 15 жовтня. Зірки обіцяють їм неймовірний час, яким вони зможуть насолодитися сповна.

Овен

Якщо Овни візьмуть ініціативу в свої руки, то зможуть гори звернути. Не чекайте поки хтось вас підштовхне або щось зробить за вас. Подумайте краще про те, що ви самі здатні на багато що і допомога сторонніх вам не потрібна. Коли ви усвідомите власну силу, тоді і отримаєте бажане. Беріть і робіть, навіть якщо страшно. Кінець тижня подарує вам шанс на мільйон.

Відео дня

Терези

У Терезів триває період трансформації і роботи над стосунками. Щоб зберегти союз з партнером, вам потрібно навчитися не тільки говорити, а й слухати і чути. Враховуйте думку другої половинки, тому що вона такий же повноцінний партнер у стосунках, як і ви. Коли ви прийдете до спільної згоди і позначите цілі на майбутнє, у вас все вийде. Кохайте одне одного і цінуйте.

Лев

У цей період Леви можуть сміливо просувати власні проекти. Досить вже працювати на когось, пора задуматися і про власний бізнес. У вас достатньо талантів, професіоналізму, ділової хватки, креативності, розуму та інших навичок для того, щоб побудувати успішну бізнес-імперію і поліпшити свій рівень життя.

Нагадаємо, у п'яти знаків Зодіаку настає "чорна" смуга.

Вас також можуть зацікавити новини: