До чого сниться школа по соннику / pixabay.com

Якщо часто сниться школа, то настав час заглянути в сонник: наша підсвідомість попереджає нас, що настав час готуватися до змін. І найчастіше школа сниться дорослій людині до неприємних змін.

Школа займає у нас 9-11 років життя, тому не дивно, що воно є нам у снах. Наснитися школа може навіть за десятки років після випуску. Як стверджують езотерики, для дорослої людини такий сон зазвичай не дуже сприятливий.

Раніше ми розповідали, до чого сниться пожежа і що означає такий сон.

Відео дня

Що означає сон про школу по соннику Міллера

Якщо уві сні ви бачите себе дитиною або підлітком, і відвідуєте школу, в якій вчилися – ви відкриєте в собі новий талант, швидше за все в області літератури. Відвідувати незнайому школу уві сні – до позитивних змін і творчих успіхів. Якщо ви уві сні були шкільного віку і спілкувалися з однокласниками, то вас чекає просування по кар'єрних сходах.

А ось відвідувати уві сні школу в дорослому віці – поганий знак. Це означає, що вас терзають невирішені проблеми. Якщо школа зруйнована, в ній йде ремонт або значно змінився інтер'єр – це означає, що вам доведеться пройти через неприємну ситуацію або сварку. Якщо вам сниться, як ви вчитеся в школі, будучи дорослою людиною – ви переживаєте сильне емоційне хвилювання.

Працювати вчителем в школі уві сні – до творчих успіхів. Здавати контрольну або іспит в школі уві сні означає, що ви отримаєте складне завдання на роботі і вам доведеться довести свій професіоналізм. Сон, в якому вас виключили зі школи, означає проблеми в суспільстві.

Вам також може бути цікаво: