Що значить вагітність уві сні / фото ua.depositphotos.com

Фахівці зі сну стверджують, що образи, які прийшли під час нічного відпочинку, часто бувають пророчими.

Раніше ми розповідали, до чого сниться риба, а сьогодні поділимося інформацією про те, про які події попереджає вагітність уві сні.

Сонник Міллера

У такому тлумаченні зазначено, що значення сну залежить від положення жінки на даний момент. Якщо дівчина не чекає дитину, але знаходиться у відносинах, вагітність уві сні обіцяє розлади з коханою людиною. Цнотлива дівчина, якій приснилося її "цікаве" положення, ризикує потрапити в ситуацію, де буде зганьблена. Але якщо дівчина в житті вагітна і уві сні бачить те ж саме - пологи пройдуть легко і благополучно.

Відео дня

Сонник Ванги

Болгарська провидиця стверджувала, що заміжня жінка, яка уві сні виявилася вагітною, буде щаслива і кохана в шлюбі. Бачити себе з боку - чекайте, що дійсно завагітнієте, причому, близнюками. Незаміжній дівчині , навпаки, такий сон обіцяє проблеми

Бачити, що ваша знайома вагітна - раптово отримаєте велику суму грошей. Уві сні ви народжуєте - чекайте серйозних змін у житті. Чим легше був процес пологів, тим швидше і простіше вирішиться ситуація в житті.

Сонник Фрейда

Тлумачення снів по Фрейду / фото : ua.depositphotos.com

Популярний психотерапевт говорив, що сновидіння такого характеру варто тлумачити в буквальному сенсі. Тобто, якщо уві сні ви вагітні, значить і в житті відбудеться те ж саме.

Але також він вважав, що очікування дитини уві сні може означати дисгармонію в любовних відносинах, яка призведе до зустрічі з більш гідним чоловіком. Якщо ж чоловікові приснилося, що він в положенні, значить, готовий до шлюбу і серйозних стосунків. Правда, за логікою Фрейда, це абсолютно не означає, що союз буде щасливим і не розвалиться.

Сонник Нострадамуса

Провісник був небагатослівний і сказав, що вагітність - це до грошей. Правда, у зворотний бік - готуйтеся, що у вас будуть їх займати. Крім того, ця ситуація призведе до неприємностей.

Вас також можуть зацікавити новини: