Дзеркальна дата 6.06 / колаж УНІАН

Дата 6.06 - один з найбільш потужних енергетичних днів у році. Це перша літня доба, коли Всесвіт чує прохання і виконує бажання. Правда, тут якраз слід бути обережним. УНІАН розповідає, як правильно провести день 6 червня 2023 року, щоб змінити долю і що не можна робити в дзеркальну дату, аби не накликати біду.

Що таке дзеркальна дата

У календарі є особливі дні, які нумерологи називають дзеркальними датами - коли комбінація чисел дати зліва направо і навпаки читається однаково. 

Вважається, що енергетика цієї комбінації настільки сильна, що може змінити долю людини. У ці дні частіше, ніж в інші, відбуваються різного роду містичні речі, можуть траплятися невдачі або різного роду катаклізми. Причому, іноді подібні речі можуть траплятися через нас самих - якщо ми неусвідомлено транслюємо світу свої нехороші думки. Але можна зробити навпаки - посилати у ворота Всесвіту запити, які допоможуть виконати бажання.

Відео дня

Дзеркальна дата 6.06 і значення цифри 6

Часто в побуті цифру 6асоціюють з числом диявола і нечистої сили. Можливо, це тому, що в нумерології шістка означає перемогу тілесної оболонки над менталом і матерії над духом.

Насправді, основне значення цифри 6 - це символ любові до людей, співчуття і готовності прийти на допомогу. Також шістка символізує 6 світів сансари - це духовне зростання в тісній взаємодії з іншими людьми, порятунок світу, бажання зробити його кращим. Тобто, головне завдання шістки - наповнювати благодаттю за рахунок допомоги іншим людям.

Нумерологічне значення дзеркальної дати 6.06.2023 - це сума всіх цих цифр, яка дорівнює 1. Цифра 1 у нумерології - це новий початок, лідерство і впевненість. Тобто, момент взяти ініціативу в свої руки, приймати рішення і рухатися в новому напрямку. 

Що можна робити в дзеркальну дату 6.06.2023

Магічна дата 6.06 -  це можливість зупинитися і подумати про життя, переосмислити те, що є і зрозуміти, чого хочеться. 

У цей день потрібно:

  • складати плани і мріяти;
  • миритися з тими, з ким у сварці;
  • розривати токсичні стосунки;
  • слухати свій внутрішній голос і звертатися з проханнями до Всесвіту.

Всі рішення, прийняті в цей день, приводять до бажаного.

У дату 6.06 також важливо допомагати іншим людям, а якщо зможете прихистити бездомну тварину, то у багато разів посилите позитивну енергетику.

Що не можна робити в дзеркальну дату 6.06.2023

Головна заборона 6.06 - відмовляти в допомозі. Крім цього, в дзеркальну дату не можна:

  • думати про погане;
  • лаятися і бажати зла іншим;
  • встрявати в конфлікти.

Краще сфокусуватися на своїх цілях і бажаннях, радять нумерологи. 

Дзеркальна дата - як правильно загадати бажання 

Дзеркальна дата 6.06 - прекрасна можливість загадати бажання. Для цього візьміть аркуш паперу, напишіть на ньому своє бажання 6 разів - вийде 6 рядків. Згорніть листок в трубочку, зав'яжіть стрічкою і сховайте в затишному місці - поки не збудеться.

Важливий момент:загадуватибажання, яке навіть непрямим чином може нашкодити іншим людям або живим істотам - не можна. Інакше, замість бажаного, ви отримаєте абсолютно протилежний результат. Будьте дуже обережні з енергетикою цього дня.

Щоб позбутися від поганого і навести порядок в житті, можна запалити дві свічки (взяти можна чайні) та проказати: "Все, що не робиться, все - на благо. Все мені на благо". Нехай свічки трохи погорять, а потім потушіть їх.

Раніше ми розповідали, коли будуть найнебезпечніші дні в червні 2023 і чого слід уникати в цей час.

Вас також можуть зацікавити новини: