Екстрасенс Марія Тиха / instagram.com/tihaya_maria_vedma

Маріє, що чекає на Україну найближчим часом?

У квітні я бачу якусь масштабну ситуацію, пов'язану з обміном полонених. Також будуть обстріли і влучання у житлові будинки. Разом з тим ми можемо отримати новий пакет допомоги, в результаті чого почнемо контрнаступати. Про це свідчить карта "П'ятірка мечів". Але тут є цікава деталь: окупанти чекають, що ми підемо з одного боку, але насправді контрнаступ буде з іншого. Буде чотири основні напрямки.

Наразі окупанти перебувають у позиції захисту, але все одно дуже скоро більшість з них буде взято у полон. А от Україна перебуває в оборонній позиції. Буде підкріплення та додаткова зброя. Тому незабаром ми контрнаступатимемо на Донецьку, Луганську області, Запоріжжя під питанням. Тому що там знаходиться АЕС. Таке відчуття, що ЗСУ підуть обманним шляхом. 

Відео дня

Які дні цього місяця найнебезпечніші?

Варто побоюватися вихідних, на які припадає Пасха (12-13 квітня). Також ситуація буде складною 16, 18, 19, 23, 25, 27 числа. У ці дні можуть бути обстріли біля різних церкв і храмів. Тому що зараз ми "виселяємо" УПЦ МП.

Які міста Росія продовжить обстрілювати?

Наразі я бачу небезпеку для Краматорська, Нікополя, Запоріжжя, Дніпра, Харкова, Одеси, Полтави, Івано-Франківська, Львова, Києва і Хмельницького. Також дуже "фонить" Мелітополь, але поки не зрозуміло чому, адже він окупований. 

Більшість експертів казали, що навесні закінчиться війна. Чи так це? 

Я зверталася до мертвих з цим питанням, і вони відповіли, що цього року війна не закінчиться. Потім я запитала у карт: "Чи буде 2024 рік переможним?" Мені випала карта "Шестірка жезлів", а це переможна карта. Тобто, саме наступного року закінчиться велика війна.

Війна в Україні закінчиться у 2024 році, - Тиха / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Чи чекають на нас ще якісь напасті найближчим часом - землетруси, пожежі, віруси?

У меня було бачення, пов'язане з пожежами. Я бачила якийсь завод з башнями, з яких йде дим. Тому таке може трапитися в реальному житті. А от різних землетрусів, вірусів, тощо я не бачу.

Також серед езотериків існує думка, що Валерій Залужний може піти у політику. Що ви можете сказати з цього приводу?

Залужний - геніальний воєначальник, але у політику він не піде. Я дивилася по картах і бачу, що у нього немає абсолютно ніякого бажання туди просуватися. Однак я ще й бачила, що за президентське місце боротимуться жінка та чоловік, але це точно не Залужний.

Що чекає на Росію? Які дати для неї найнебезпечніші?

Найнебезпечніші дати для країни-агресора - 13, 14, 18, 21, 24, 28 квітня. На неї чекає розпад. Випала карта "Двійка пентаклів", яка означає, що деякі міста та території відділятимуться від країни самі по собі. Тобто ніхто їх не окуповуватиме, "не відсмикуватиме" від країни, вони самі відійдуть. Там будуть вибори. Під питанням Бєлгород та Сибір. 

Яка ситуація буде зі здоров'ям Путіна?

Цього року буде ухвалено блискавичне рішення, що диктатору потрібно робити операцію, тому що йому може стати дуже зле. Поки я не бачила його смерті, але те, що ситуація з його здоров'я буде критичною - факт.

Путіну стане дуже зле, йому робитимуть операцію, - Тиха / скріншот

Що буде з майбутнім УПЦ МП в Україні?

Вони ще подаватимуть до суду, але нічого не вирішиться. Вони зникнуть з нашої території. Тобто УПЦ МП не буде в Україні, натомість все буде українізовано. 

Під домашнім арештом опиниться не тільки "Паша Мерседес", але й інші особи. Їх судитимуть, одягатимуть на них наручники і браслети на ноги. Більшість з них спробують втекти за кордон, але їх все одно спіймають та судитимуть.

Також може "випливти" те, що вони на територіях храмів ховали зброю та цінні папери, пов'язані з Росією.

Чи буде в Україні релігійна війна?

Це можливо. Ті, хто виступають за УПЦ МП, влаштовуватимуть мітинги, можуть бути теракти, пожежі. Я бачу, що ці люди все одно продовжуватимуть прославляти цей патріархат, але вже у себе вдома. Вони можуть спілкуватися між собою, створювати коаліції, розроблять якісь плани. Але все це буде приховано. Єдине, через що я переймаюся, - щоб вони не були навідниками.