Карти Таро обіцяють Скорпіонам проблеми на роботі / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп до кінця тижня і розповіли, що найближчі дні принесуть чимало проблем. Представники двох знаків Зодіаку зіткнуться зі складнощами і ризикують залишитися з порожнім гаманцем. Кому варто побоюватися - читайте нижче.

Скорпіон

Карти Таро обіцяють Скорпіонам проблеми на роботі. Начальство нібито вирішить "вичавити" з вас "усі соки". Не обійдеться без суперечок і скандалів. І якщо ви не зумієте приборкати емоції, все може закінчитися звільненням.

Намагайтеся тримати себе в руках, якщо не готові розлучатися зі звичним місцем роботи. Ну а якщо ж ваше терпіння закінчується і ви рішуче налаштовані усі змінити - дійте. Буде непросто, але в підсумку на вас усе одно чекатиме успіх.

Відео дня

Водолій

Тарологи попереджають Водоліїв про небезпеку. Вам можуть спробувати обдурити шахраї, не станьте жертвою аферистів. Уважно стежте за своїми грошима і не поспішайте з ними розлучатися через "вигідну" пропозицію від малознайомої людини.

Крім цього, не варто давати у борг навіть друзям. Найближчими днями вам варто максимально відсторонитися від усіх справ, пов'язаних з фінансами. Ви можете зробити чимало помилок, а тому проведіть вихідні в тиші і спокої.

Вас також можуть зацікавити новини: