Очолює рейтинг ледарів Тілець / mlady.org

Будь-яку людину час від часу долає лінь. Одні справляються з нею, інших вона перемагає. Дізнатися, хто ж з представників зодіакального кола найледачіший, допоможуть астрологи.

Астрологи представляють вашій увазі рейтинг ледарів за знаком Зодіаку. Не варто ображатися, якщо в цьому зоряному параді ви знайдете свій знак: пам'ятайте, що ледачих людей не буває, бувають неправильно вмотивовані, пише slovofraza.

Телець

Читайте такожПовня 5 червня: у чому її особливість і як вона вплине на знаки ЗодіакуОчолює рейтинг ледарів Тілець. Представники цього Знака не проти весь день провалявся на ліжку, займаючись при цьому приємними речами і розмірковуючи про буття. Однак Тельці чудово розуміють, що за всі задоволення потрібно платити, тому, перш ніж дозволити собі таке розкішне життя, вони працюють не покладаючи рук. Тому Тельці стають лінивими, коли їх грошам і добробуту нічого не загрожує, а до цього моменту вони діють цілеспрямовано і наполегливо.

Відео дня

Лев

Лев — цар, а будь цареві належить стежити за тим, як піддані все для нього роблять. Леви проти всього, що пов'язано з рутиною, але найбільше вони терпіти не можуть робити щось самостійно. Однак назвати Львів повними ледарями не можна. Левам дуже легко вдається командувати, оскільки вони завжди знають, що і як робити. Їх лінь — це скоріше навик, необхідний керівнику, якесь призначення в житті. Погодьтеся, керувати теж потрібно вміти.

Рак

Рак — Знак досить повільний, він не стане робити щось, якщо це не подарує йому емоційне задоволення. В результаті представникам цього Знаку часто буває лінь чимось займатися, особливо домашніми справами та іншими побутовими клопотами. Зате Раки краще багатьох в роботі, яка їм до душі, і в якої можна розкрити свої таланти.

Читайте такожАстролог розповіла, як закохати в себе чоловіка за знаком ЗодіакуТерези

Терези — Знак, який знаходиться під заступництвом Венери, планети любові і краси. Це не надто рухливий Знак, який воліє діяти разом з кимсь. Астрологи називають Ваг ледачими, тому що перш, ніж щось почати, цим людям потрібно зважити всі «за» і «проти», позбавитися від сумнівів і комплексів, порадитися з близькими, потім ще раз все спланувати і знову порадитися. В цілому виправити ситуацію неважко — Терезам просто потрібна людина, яка зможе зіткнути їх з дивана назустріч новим пригодам.

Риби

Риби — дуже хитрі представники зодіакального кола, приховують свою лінь за імітацією якоїсь важливої діяльності. Вони можуть дуже довго чимось займатися, але це лише прикриття: результату від такої роботи не буде. Більш того, багато Риби витають у хмарах і деколи заміняють фантазіями реальні дії. Так, у Риб дуже мало ентузіазму, вони меланхолійно, повільні і воліють плисти за течією, але це скоріше плюс, ніж мінус. Якщо Рибки лінуються, значить, вони набираються сил та енергії перед грандіозними звершеннями.