Гороскоп на лютий для Близнюків / depositphotos.com

Астрологи вважають, що лютий 2022 може стати незабутнім і щедрим на позитивні емоції, якщо Близнюки наберуться сміливості і зроблять крок вперед. Вдалий час для подорожей і пізнання свого внутрішнього світу. Детально про те, що приготував гороскоп на місяць для Близнюків - в матеріалі УНІАН.

Гороскоп кар'єри на лютий 2022

Активно використовуйте дари Всесвіту / ua.depositphotos.com

Більшу частину часу в цьому місяці Близнюків буде супроводжувати удача в сфері викладання, науці або навчанні. Сприятливий період для поїздок і відряджень, а також знайомства з культурою інших країн. Можлива вдала співпраця з іноземними партнерами або працевлаштування в зарубіжну компанію. Якщо надійде така пропозиція - не відмовляйтеся.

Перші два тижні лютого - найбільш вдалий час, коли можна закласти фундамент майбутнього. У ці дні рішення потрібно приймати швидко. Головна порада - прислухатися до порад більш досвідчених колег або начальства, це допоможе не помилитися.

Відео дня

Друга половина місяця, навпаки, для поспіху не призначена. Марс і Уран конфліктують між собою, а це означає, що ризик прийняти неправильне рішення збільшиться в рази. Керуйтеся здоровим глуздом і вчіться чекати.

Гороскоп кохання на лютий 2022

Не вірте випадковим знайомим / depositphotos.com

Венера в цьому місяці розташована в невдалому секторі, він підсилює вашу тягу до ризику та небезпек. Збільшується сексуальність і тяга до протилежної статі, але це відчуття, швидше за все, оманливе. Самотні представники знака цілком можуть знайти партнера і почати запаморочливий роман. Але цей зв'язок буде гріховним - розповісти про нього майбутнім дітям не вийде.

Читайте такожТри знаки Зодіаку накриє потужний грошовий потік у 2022 році - астрологиТі Близнюки, які вже знаходяться у відносинах, можуть ступити на ту ж слизьку доріжку, але зірки категорично не рекомендують цього робити. Швидше за все, новий партнер вас розчарує, а зі старим взаємини будуть зіпсовані.

Заміжніх Близнюків це теж стосується - астрологи радять не задивлятися на симпатичних нових знайомих, а направити свої сили на поліпшення взаємин з чоловіком. Звичайно, якщо ви не хочете розлучення.

Гороскоп здоров'я на лютий 2022

Харчуйтеся правильно / фото ua.depositphotos.com

Стан імунітету буде на хорошому рівні, серйозні захворювання вам не загрожують, але потрібно стежити за своїм раціоном. Зірки кажуть, що відмова від жирної, калорійної або смаженої їжі швидко допоможе вам привести тіло в порядок.

Якщо у вас є які-небудь захворювання шлунково-кишкового тракту, в лютому можна сходити до лікаря, щоб з'ясувати ситуацію. Пам'ятайте про те, що більшість захворювань простіше запобігти, ніж вилікувати.

У лютому 2022 високий ризик заразитися небезпечним вірусом, тому уникайте зв'язків з малознайомими людьми. Також будьте обережні в ожеледь - планети знаходяться в невдалому становищі і підвищують травматичність. Якщо будете займатися спортом - ніяких важких навантажень, тільки легка гімнастика.

Вас також можуть зацікавити новини: