Що чекає близнюків в серпні / depositphotos.com

Серпень для Близнюків буде активним у всіх відносинах. Зірки рекомендують в останній місяць літа бути більш лояльними до близьких людей і навчитися відпускати те, що вам вже не потрібно. Чекайте велику кількість цікавих ідей і творчих задумів. Раніше ми розповідали про те, який знак Зодіаку самий везучий. Близнюки, між іншим, зайняли перше місце в цьому рейтингу.

Гороскоп кар'єри на серпень 2021

Потік креативності захлесне Близнюків / ua.depositphotos.com

Серпень подарує представникам знака велику кількість ідей. У період з 1 по 12 число краще фіксувати всі важливі думки, щоб не кидатися "між двох вогнів". Така тактика допоможе вам зберегти креатив і в майбутньому звернутися до нього, як до рятувального кола.

Читайте такожКалендар 2022 року: які будуть свята і вихідні дні в УкраїніЗ 16 по 20 серпня найкраще зайняти активну життєву позицію. Можливо, від керівництва надійде безліч цікавих пропозицій. 

Відео дня

Друга половина серпня ознаменується змінами в роботі. Вчіться покладатися тільки на себе і не шукати собі лідерів. Вплив Марса може призвести до травм - будьте обережні.

В цілому, з фінансового боку серпень буде розміреним - ніяких великих розтрат, як і "бонусів", не буде.

Гороскоп кохання на серпень 2021

Хворобливого розставання не уникнути / ua.depositphotos.com

У період з 1 по 10 серпня Близнюки будуть відчувати себе "на коні". Відносини легко перетечуть з дружніх в любовні і навпаки, якщо ви зміните тактику поведінки. Постарайтеся не втратити голову від таких поворотів долі, інакше втратите всі отримані блага.

Одиноким Близнюкам зірки обіцяють нові знайомства з 12 серпня. Деякі з них вам захочеться продовжити. Але є й інша сторона медалі - в останній місяць літа доведеться завершити відносини, які давно зжили себе. Тому для Близнюків у відносинах нерідкі будуть випадки хворобливих розставань. Не сумуйте - вчіться відпускати людей і не квапте події.

Сімейні Близнюки зможуть зміцнити свій шлюб за допомогою спільного дозвілля. Ідеальний варіант - похід в кіно, театр або музей.

Гороскоп здоров'я на серпень 2021

Активний Серпень для занять спортом / фото ua.depositphotos.com

Небачена енергія з'явиться у Близнюків на початку місяця. Тяга до активних тренувань не пройде дарма - досить скоро ви побачите приголомшливі результати. Намагайтеся робити упор на вправи для м'язів спини.

10 і 11 серпня краще змусити себе займатися спортом. У цей період на вас особливо сильно діє Місяць, тому нерозтрачена енергія може обернутися катастрофою.

В третій декаді місяця великий вплив Марса, тому ризик отримати травму різко зростає. Будьте обережні на роботі, за кермом, під час відпочинку. Відкладіть екстремальне дозвілля і не починайте нічого нового.

Вас також може зацікавити: