Гороскоп на вересень для Лева / pixabay.com

У першій половині вересня вам доведеться зіткнутися з безліччю проблем на роботі і в особистих відносинах. Але такі обставини тільки зміцнять ваш дух і проявлять кращі якості. Завдяки стійкості характеру Леви отримають винагороду від долі в подальшому. Між іншим, гороскоп карт Таро на вересень 2021 підтверджує це передбачення.

Гороскоп кар'єри на вересень 2021

Зміни у професійній сфері Для Львів / фото ua.depositphotos.com

Перші два тижні, на жаль, зірки готують вас до негараздів на роботі. Колеги можуть вставляти палиці в колеса, вам доведеться справлятися з цим самостійно. Перерву на відпочинок отримаєте тільки 10 вересня, а потім все почнеться заново. Ближче до 14 вересня ви зрозумієте, хто саме став причиною ваших бід і зможете нейтралізувати противника. Астрологи рекомендують тримати себе в руках, щоб не погіршити становище.

З 20 числа і до кінця місяця Леви кардинально змінять своє становище - недоброзичливці будуть безсилі, а кар'єрний зліт не змусить себе довго чекати. Остання декада місяця обіцяє суттєві зміни в професійному плані.

Відео дня

В цілому, вересень можна назвати найбільш вдалим місяцем для Левів в 2021-му році. Доходи істотно перевищать витрати, а останні будуть передбачуваними і розумними.

Гороскоп кохання на вересень 2021

Особисте життя налагодиться у вересні / ua.depositphotos.com

У багатьох Левів особисте життя відійде на другий план через пріоритетність кар'єри. Ті представники вогняного знака, які, все-таки, зацікавлені в розвитку відносин, отримають бажане.

Якщо у вас є конфлікти в парі, вони зникнуть. Закохані Леви отримають безліч цікавих пропозицій від другої половинки - аж до набуття офіційного статусу. 

Самотніх вогняних Левів закрутить вихор романтичних історій і нових знайомств - буде, з чого вибрати, але після 7 вересня. Швидше за все, у ваше життя повернуться люди, з якими ви почали спілкування ще в серпні.

До кінця місяця всіх Левів, незалежно від сімейного стану, чекають сприятливі зміни. Багато контактів, які починаються з любові, стануть корисні і в діловій сфері.

Гороскоп здоров'я на вересень 2021

Вибирайте активні види відпочинку / depositphotos.com

З 1 по 7 вересня ви можете відчувати легке нездужання, але не переживайте - всьому виною особливе становище Урана. Самопочуття налагодиться само собою, зірки рекомендують переключити увагу і зайнятися чим-небудь приємним.

У період з 9 по 19 вересня печінка буде перебувати у вразливому стані, тому найкраще - виключити алкоголь і шкідливу їжу. Якщо збираєтеся відвідати лікаря - 12 і 13 число - кращі дні для таких заходів.

Час, що залишився, пройде під благотворним впливом Меркурія і Марса. Ви будете почувати себе чудово, більш того, цілком можете захотіти взяти участь в туристичних походах або змаганнях. У деяких Левів можуть в кінці місяця загостритися хронічні захворювання - не запускайте цей процес.

Вас також може зацікавити: