Гороскоп для Рака в грудні 2021 / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що в цьому місяці вам доведеться навчитися відрізняти ілюзію від реальності. Ви не зрозумієте того, що відбувається і не підготуєтеся до майбутнього, поки не перейдете від теорії до практики. УНІАН розібрався, як Ракам знайти тверду впевненість у своїх силах.

Гороскоп кар'єри на грудень 2021

Раків чекає підвищення на роботі / ua.depositphotos.com

Ті представники знака, які працюють на державній, військовій або бюджетній службі, в грудні отримають стрімке кар'єрне зростання. Саме до 10 грудня у вас буде надлишок фізичних сил і нестримний потік творчої енергії, що може посилити тягу до переробок.

З 13 числа планети опиняться в сприятливому для вас положенні і ще більше збільшать шанси реалізуватися в кар'єрі. Особливо актуально це буде для наукових діячів, інженерів і всіх тих, хто працює з теорією і практикою.

Відео дня

Остання декада не так вдала для Раків через негативне розташування Сонця, але з 21 числа можливі корисні знайомства. Фінансова ситуація місяця непроста - буде багато витрат, пов'язаних з професійною діяльністю і потребами сім'ї.

Гороскоп кохання на грудень 2021

Любовна сфера раків у грудні / фото ua.depositphotos.com

Весь місяць для одиноких Раків пройде під егідою цікавих зустрічей. Зірки радять до 22 грудня визначитися, де ви будете зустрічати Новий рік і почати активно до нього готуватися. Цього року вам категорично заборонено відзначати свято на самоті - ризикуєте продовжити своє відлюдництво надовго.

Читайте такожЩо подарувати Стрільцеві на Новий рік і день народження: топ кращих презентівРаки, які вже знаходяться у відносинах, відчують неймовірний приплив сил з 13 грудня. Яскравість і різноманітність - ключові моменти ваших взаємин в грудні. Можливі деякі конфлікти на грунті новорічних планів, але вони швидко вичерпають себе. 

Місяць буде впливати на ваш знак 15 і 16 числа, особливо це торкнеться сімейних представників знака. Емоційний стан і душевна гармонія безпосередньо залежать від вашої поведінки. Проявіть більше емпатії і чуттєвості, тоді "погода вдома" буде ясною.

Гороскоп здоров'я на грудень 2021

Астрологи рекомендують стежити за харчуванням / фото : ua.depositphotos.com

Астрологи стверджують, що на початку місяця розташування планет вдале для фізичних навантажень. Саме час почати займатися спортом або продовжити тренування. Головне - не нехтуйте розминкою, інакше замість користі отримаєте шкоду.

З 11 по 21 грудня прислухайтеся до своєї інтуїції, щоб уникнути ризику захворіти. Те ж саме стосується тих Раків, яких вже скосила недуга. Поради близьких варто відкласти, важливо звертати увагу тільки на свій внутрішній стан.

В кінці місяця можуть бути проблеми з серцево-судинною системою. Зірки радять частіше бувати на свіжому повітрі, відмовитися від шкідливої їжі і шкідливих звичок. Висипайтеся, більше відпочивайте і, якщо буде можливість, займіться активними зимовими видами спорту.

Читайте також: