Гороскоп для Тельця в жовтні / фото ua.depositphotos.com

Астрологи стверджують, що жовтень - найбільш відповідний місяць для тих Тельців, які опинилися в низці невдач. Навіть якщо вам здається, що все йде не за планом - візьміть себе в руки і подумайте, чи в тому напрямку ви рухаєтесь. Причина ваших невдач в тому, що ви намітили помилкові орієнтири.

Раніше ми розповідали, хто вони - самі жадібні знаки Зодіаку.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

У жовтні Тельці отримають розташування начальства / ua.depositphotos.com

Астрологи стверджують, що в цьому місяці ви зможете закрити проблеми, які давно вас хвилювали. Для цього потрібно приділити особливу увагу документам і довгостроковим угодам.

Відео дня

У першому тижні жовтня Тельці будуть нервовими - взаємини з колегами знайдуть напружений характер. Венера буде протегувати вам, тому, швидше за все, доведеться бути дуже зосередженими і виправляти чужі помилки.

У другій декаді місяця вас відвідає натхнення і політ творчої думки. Постарайтеся звернути увагу на свої робочі завдання і нюанси - залученість в роботу зробить вас безцінним кадром для начальства.

Особливо сприятливим жовтень буде для Тельців, які займають управлінські посади. Уміння зберігати секрети особливо знадобиться вам з 22 жовтня. В цілому, фінансова ситуація місяця буде стабільною.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Будьте уважні до коханої людини / фото ua.depositphotos.com

Швидше за все, у багатьох Тельців в жовтні на перший план вийде робота. Але самотні представники знака повинні бути напоготові - Скорпіони, Риби і Раки будуть проявляти до вас особливу увагу. До 10 жовтня є реальна можливість поліпшити ситуацію в особистому житті.

Читайте такожНайкращі у всьому світі: чоловіки яких знаків Зодіаку найбільш незабутніТим, хто вже перебуває у відносинах, зірки дарують шанс розкрити свою індивідуальність і пристрасну натуру. Взаємини вийдуть на новий рівень, цілком ймовірно, що ви укладете шлюб, народите дитину або переїдете.

Тельці, які вже стали сімейними, потраплять під феєричний дух жовтня. Деяким з вас захочеться новизни і вас відвідає думка про те, щоб залучити у відносини третю особу - в дружньому або романтичному сенсі. Астрологи не рекомендують так робити, інакше ризикуєте посваритися зі своєю половинкою.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

Якщо потрібно-сходіть до масажиста в жовтні / depositphotos.com

На жаль, в жовтні рівень вашої втоми досягне максимуму, через що ви будете почувати себе втомленим. Подумайте про те, щоб відмовитися від шкідливих звичок, почати займатися спортом і розписати собі дієту.

З 1 по 10 жовтня не ігноруйте потреби свого організму. Хочеться відпочити - відпочиньте, хочеться працювати - працюйте. З 12 по 22 число найчастіше проводите вологе прибирання будинку, позбавляйтеся від старих і брудних речей. 

Постарайтеся зменшити навантаження на хребет, не піднімайте тяжкості і постарайтеся не перепрацьовувати. Якщо вас турбує якась проблема - звертайтеся до лікаря і не займайтеся самолікуванням. 30 жовтня - вдалий день, щоб відвідати масажиста або остеопата.

Вас також може зацікавити: