Фатальні красуні за знаком Зодіаку / slovofraza.com

Астрологи назвали вісім знаків Зодіаку, жінки яких є фатальними красунями.

Про це повідомляє slovofraza.

Читайте такожНазвані знаки Зодіаку, які найчастіше страждають від нерозділеного кохання

Відео дня

Скорпіон

Ці жінки дуже владні. Вони можуть спопелити вас своїм поглядом. Більш того, вона сама вибирає, хто буде з нею поруч. Багато чоловіків кидали все заради того, щоб бути з жінкою Скорпіоном.

Овен

Вона не терпить слабаків, але і не любить гордців. У гонитві за успіхом вона може перегнати чоловіка. Але при цьому залишиться для нього надійною і вірною. Жінка Овен - це фатальна красуня, яка ефектно з'являється і так само ефектно може піти.

Лев

Ці жінки чекають від чоловіків справжніх подвигів. Дійсно, для таких жінок чоловіки готові світ кинути до ніг. Вона - фатальна красуня, яка завжди повинна бути в центрі уваги, коханою і цінною. Тільки той, хто буде обожнювати її, удостоїться звання її чоловіка. Але на шляху до свого щастя, вона розіб'є не одне серце.

Козеріг

Ці жінки володіють найкращими якостями. Вони сильні всередині і милі зовні. Це мудра, стійка, з величезним внутрішнім стрижнем особа. Вона не терпить слабаків і шукає тільки справжнього чоловіка.

Стрілець

Вони дуже цінують свою свободу. Тому в стосунках вона часто віддає перевагу подружкам, подорожам або новим заняттям. Але не чоловікові... Ця красуня - сама собі господиня, тому на неї практично неможливо вплинути. Можна тільки зачаровуватися нею і любити.

Водолій

Ці жінки невловимі. І якщо вам здається, що вона ваша, то будьте готові до того, що вона скаже вам зворотне. Водолії - прекрасні, вони не такі як всі, це шикарні жінки, які ваблять своєю недоступністю.

Діва

Ці жінки діють за планом. Вони сильні і жіночні, охайні і красиві. При цьому добиватися її серця складно. Ви можете не пройти тест з 100 пунктів її вимог. Її постійно потрібно завойовувати.

Інші новини УНІАН: