Гороскоп карт таро на січень / фото ua.depositphotos.com

Карти таро здавна використовуються людьми для передбачення майбутнього. У цих картах люди шукають знаки долі і попередження. Гороскоп карт таро на січень розповість, для кого перший місяць 2022 року виявиться вдалим, а кого чекають неприємності.

Відео дня

Овен

Карта місяця: Вісімка мечів

У січні ваша доля не буде залежати від ваших дій. Так що розслабтеся і пливіть за течією. Можливо, вас засмутить те, що ви ніяк не можете вплинути на своє життя. Але не турбуйтеся - в наступному місяці ви знову повернете ініціативу.

Телець

Карта місяця: Туз кубків

Тельці стануть головними улюбленцями долі в 2022. Насолоджуйтесь цим періодом, адже вас чекає безліч приємних сюрпризів і радісних моментів. Особливо пощастить представникам знакам, які мають сім'ю або дітей. Ви зможете знайти сімейне щастя.

Близнюки

Карта місяця: Перевернутий паж жезлів

Січень розпочнеться з не дуже приємних новин у сфері роботи. Близнюкам, які мають свій бізнес, буде несолодко в цьому місяці. Готуйтеся вирішувати раптово виниклі робочі проблеми. Карта радить Близнюкам придивитися до своїх колег. Серед них може бути заздрісник або конкурент на вашу посаду.

Рак

Карта місяця: Трійка мечів

Січень буде несприятливим для спілкування. Можливі конфлікти з друзями і другою половинкою. Остерігайтеся зради людини, якій ви довіряєте. Також ви можете почути на свою адресу неприємну, але влучну правду. Не ображайтеся, а прийміть критику до відома.

Лев

Карта місяця: Лицар кубків

Місяць сприятливий для любовних відносин. У спілкуванні з другою половинкою спалахне небувала пристрасть і взаєморозуміння. Самотні Леви знайдуть міцну взаємну любов. У січні Леви зустрінуть чоловіка, який змінить їхнє життя.

Діва

Карта місяця: Королева кубків

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, для яких 2022 рік буде найважчимДіви будуть насолоджуватися приємним спілкуванням в січні. Вас чекають цікаві знайомства, зустрічі з друзями та сімейні посиденьки. У січні Дівам посприяє в особистих справах важлива для вас жінка, наприклад, мама або подруга. Вона підтримає вас у важкі часи.

Терези

Карта місяця: Перевернутий туз кубків

Карти попереджають Терезів про те, що в цьому місяці ви будете часто піддаватися емоціям. Постарайтеся приймати важливі рішення на основі логіки, а не почуттів. Особливо часто вам буде заважати нетерплячість, через що ви будете приймати поспішні рішення.

Прогноз карт таро на місяць / фото ua.depositphotos.com

Скорпіон

Карта місяця: Паж жезлів

У січні у Скорпіонів трапиться багато позитивних і приємних змін, особливо в діловій сфері. Ви будете сповнені енергії і креативу, і отримаєте заслужену нагороду за свою працю. Будьте відкриті до всього нового і незвичного.

Стрілець

Карта місяця: Туз мечів

Візьміть себе в руки і налаштуйтеся на перемогу, дорогі Стрільці. Проявляйте свої лідерські якості і не бійтеся демонструвати свої таланти. Ідіть до своєї мети напролом. Хваліть себе за досягнення, яких у вас буде чимало.

Козеріг

Карта місяця: П'ятірка мечів

Перший місяць року буде досить складним. Неприємності і проблеми будуть швидко накопичуватися. Можливі проблеми зі здоров'ям. У січні близькі будуть намагатися втягнути вас в чужий конфлікт і змусять жертвувати своїми інтересами. Не піддавайтеся.

Водолій

Карта місяця: Двійка кубків

Карта обіцяє вам взаємну симпатію в любові і дружбі. Ви можете знайти хороших друзів або половинку, або відкрити для старих знайомих з нового приємного боку. Гарне спілкування буде з батьками, а свою половинку ви будете розуміти з півслова. 

Риби

Карта місяця: Шістка кубків

Ця карта обіцяє Рибам дуже приємний і позитивний місяць. Ваші проблеми швидко вирішаться, а хвороби відступлять. Карта радить вам мислити позитивніше і позбутися цинізму, відпустити образи і неприємні спогади. 

Вас також можуть зацікавити новини: