Гороскоп карт Таро на жовтень / фото ua.depositphotos.com

Провісники і мудреці здавна шукали в картах Таро свою долю. Ці карти дають людям мудрі поради і застерігають від біди. УНІАН розповість, що пророкують карти Таро вашому знаку Зодіаку в другому місяці осені.

Овен

Карта місяця: Смерть

Не сприймайте назву цієї карти буквально. Ця карта обіцяє вам значні зміни в житті. Можливо вони будуть приємними, а може і засмутять. Однак у жовтні життя вже точно не буде колишнім. Хороший місяць для переїзду і зміни кола спілкування.

Відео дня

Телець

Карта місяця: Імператриця

У жовтні вас чекає удача як в роботі, так і в особистих справах. Особливо успішним місяць буде для самотніх Тельців. Доля готує вам дуже приємне знайомство. "Імператриця" також закликає вас не поспішати, не робити кардинальних змін і не здійснювати великих покупок.

Близнюки

Карта місяця: Світ

У жовтні всі витрачені вами сили окупляться сповна. Ви отримаєте визнання на роботі, завоюєте авторитет. У жовтні ви досягнете гармонії з собою. Близнюкам вдасться розібратися в собі і зрозуміти, чого вони хочуть насправді. Карта "Світ" рекомендує вам відправити в подорож і більше бувати на природі.

Рак

Карта місяця: Імператор

Читайте такожПрофесійні месники: знаки Зодіаку, які не прощають образиРаки в жовтні познайомляться з впливовим чоловіком, який змінить вашу долю. Це може бути хороший друг або новий коханий. У жовтні ви зможете досягти задуманого на роботі. Не бійтеся приймати ризиковані рішення.

Лев

Карта місяця: Сила

Ця карта віщує вам успішне розв'язання своїх проблем і труднощів. Леви прекрасно впораються зі своїми обов'язками і вдало поєднають роботу і сім'ю. Не сходьте з наміченого шляху і не опускайте руки. Успіх буде не миттєвим, але обов'язково прийде.

Гороскоп на жовтень для всіх знаків / фото ua.depositphotos.com

Діва

Карта місяця: Четвірка мечів

Діви знаходяться в стані постійної боротьби з оточуючими і собою. Ви намагаєтеся щось довести собі, через що сильно переробляєте. Вам потрібно заспокоїтися і розслабитися, інакше не уникнути нервового зриву. Візьміть перепочинок, відпочиньте пару днів від суспільства і розберіться в собі.

Терези

Карта місяця: Двійка мечів

Навколо вас буде крутитися безліч інтриг і пліток, але ви зможете успішно їм протистояти. Терези знайдуть внутрішній спокій в жовтні. Карта закликає вас бути впевненими в собі і не піддавати на провокації. Не звертайте уваги на критиків і заздрісників.

Скорпіон

Карта місяця: Пустельник

Карта закликає Скорпіонів бути спокійнішими і приборкати свої емоції. По можливості варто взяти відпустку і з'їздити кудись поодинці. У жовтні постарайтеся більше часу проводити наодинці з собою. Не рекомендується заводити відносини і дружбу в цьому місяці – нічого хорошого не вийде.

Стрілець

Карта місяця: Трійка чаш

Стрільці – головні улюбленці жовтня. У цьому місяці ви знайдете справжнє щастя, а радіти перемогам будете частіше всіх інших знаків Зодіаку. Вас чекає фінансове благополуччя, а також поліпшення відносин з близькими і друзями. 

Козеріг

Карта місяця: Сімка чаш

Карта рекомендує Козерогам бути обережнішими зі своїми бажаннями. Ви занадто багато чого хочете і занадто мало робите. Доля підкине вам багато шансів для розв'язання своїх проблем. Але ви можете піти тільки по одній доріжці.

Водолій

Карта місяця: П'ятірка пентаклей

Читайте такожНевдахи жовтня: трьом знакам Зодіаку загрожує крахЖовтень не буде для вас вдалим місяцем. Ймовірні неприємності в особистому житті і фінансові збитки. На роботі чекає багато труднощів, тому не варто брати на себе додаткові обов'язки або починати нові проекти. Можливі також проблеми зі здоров'ям.

Риби

Карта місяця: П'ятірка мечів

Здоров'я в жовтні вас буде радувати. У Риб буде багато енергії, натхнення і приємних відчуттів. Це призведе до небувалого душевного підйому. Вам захочеться поділитися щастям з усім світом. Великий успіх чекає Риб в сексуальній сфері. А ось в кар'єрі позитивних результатів чекати не варто. Доведеться зменшити амбіції.