Гороскоп для Козерога в січні 2022 / depositphotos.com

Січень для багатьох Козерогів почнеться добре - і Новий рік відзначили весело, і ніяких серйозних потрясінь не переживаєте. Поточний місяць сприятливий для того, щоб побудувати подальші плани на майбутнє. Астрологи вважають, що особливе везіння подарує вам любовна сфера життя.

Гороскоп кар'єри на січень 2022

Ретельно продумайте свої плани / фото ua.depositphotos.com

У перші два тижні місяця вам краще сісти і ретельно обміркувати стратегію поведінки. Поки всі інші приходять в себе після свят, ви повинні точно знати, куди рухаєтеся і навіщо. Як тільки робочий ритм буде стабільним - починайте реалізацію задуманого.

В середині місяця будьте уважні - не виключені нерозумні фінансові витрати. До того ж, багато незавершених справ можуть перешкодити новим починанням, так що постарайтеся вирішити всі нагальні питання швидко.

Відео дня

Можливості додаткового заробітку відкриються для вас у третій декаді січня. Не відмовляйтеся від них - це допоможе поліпшити матеріальний стан. При цьому, міняти роботу або сферу діяльності не варто - розчаруєтеся.

Гороскоп кохання на січень 2022

Активно налагоджуйте побут / фото ua.depositphotos.com

Венера буде протегувати вам в цьому місяці, тому цілком ймовірно, що Козероги відчують приплив сил і сексуальності, так що, познайомитися з ким-небудь цікавим не складе труднощів. Головне - не квапте події і не намагайтеся визначити статус взаємин, а просто насолоджуйтеся моментом.

Читайте такожСтрілець: гороскоп на січень 2022, перелік змін в цьому місяціТе ж саме стосується і представників знака, які вже знаходяться у відносинах. Будь-яка ваша спроба розставити всі крапки над "і" може привести до краху. Відпустіть ситуацію і не намагайтеся полагодити те, що і так працює. Більше часу приділяйте спільному дозвіллю і проявляйте ініціативу.

Козероги сімейні будуть щасливі, якщо перестануть нагадувати партнеру про його минулі помилки. Прийміть вольове рішення і почніть життя з чистого аркуша - тоді шлюб заграє новими фарбами. Намагайтеся налагоджувати побут і дозвілля, виключаючи негативні емоції.

Гороскоп здоров'я на січень 2022

Приведіть в порядок своє тіло / фото ua.depositphotos.com

Астрологи вважають, що поточний місяць дуже сприятливий для догляду за собою. На фізичному рівні - заняття спортом, навчання новим навичкам, контрастний душ і здорове харчування. На духовному - медитації, читання цікавих книг і можливість розвиватися в своїх хобі.

Будьте обережні - астрологи вважають, що Козероги в січні можуть бути схильні до ризику простудних захворювань. При перших симптомах можна спробувати вилікуватися самостійно, але якщо хвороба не йде - звертайтеся до лікаря.

У другій половині місяця ви можете витратитися на нову річ або прикрасу, спробувати злегка змінити імідж. Кардинальних змін в косметології зірки не підтримують - користуйтеся тільки знайомими засобами.

Вас також можуть зацікавити новини: