Гороскоп Лев на січень 2023 / depositphotos.com

У січні 2023 Леви зможуть багато чого досягти, якщо будуть прислухатися до себе. На вас чекає успіх в кар'єрі, і ви зможете вирішити багато завдань. Але не варто забувати про відпочинок і більше часу проводити зі своєю сім'єю.

Гороскоп кар'єри на січень 2023

На початку січня 2023 гороскоп обіцяє Левам невелике затишшя - можна і перепочити. Але, починаючи з другої декади, важливо не упустити момент, коли успіх буде сам йти в руки. Звичайно, вам, швидше за все, для цього доведеться наполегливо попрацювати, але повірте - це буде того варте. Не відмовляйтеся від пропозицій, навіть якщо вони будуть вас бентежити - пізніше вони виявляться дуже перспективними.

Гороскоп кохання на січень 2023

У неодружених Левів у січні буде шанс зустріти другу половинку при несподіваних обставинах. Все, що від вас потрібно - не втрачати надію.

Відео дня

У Левів, які перебувають у стосунках, є можливість налагодити стосунки з партнером - якщо вони раптом розладналися. Зараз гарний час, щоб пробачити один одному образи і знайти компроміс. Також перший місяць року - гарний час для шлюбу, він буде міцним і довгим. Сімейним Левам астрологи радять в січні повернути у стосунки трохи свіжої романтики - згадайте, як у вас все починалося. 

Гороскоп здоров'я на січень 2023

Якщо новорічні свята у вас вдалися на славу, то зараз - саме час для розвантаження. Влаштуйте собі розвантажувальний день-другий, зробіть упор на вітаміни, і організм скаже вам "спасибі". Непогано буде виспатися і влаштувати собі невелике фізичне навантаження. Тільки ось у середині і наприкінці січня з навантаженням - як розумовим, так і фізичним - не перестарайтеся: тримайте баланс між роботою і відпочинком, це вбереже вас від загострення хронічних захворювань.

Вас також можуть зацікавити новини: