Гороскоп на п'ятницю, 10 липня 2020 року / ua.depositphotos.com

Гороскоп на п'ятницю, 10 липня 2020 року, прогнозує сприятливий день для Овнів. Близнюкам варто тримати свої плани в секреті, а Скорпіонам рекомендовано діяти швидко і цілеспрямовано.

Не беріться у цей день за кілька справ відразу. Розставте пріоритети і підходите до завдань послідовно, пише slovofraza.

Овен

Сьогодні сприятливий день для духовного вдосконалення. По можливості розслабтеся за допомогою медитації. День рекомендовано провести на самоті у роздумах про своє життя. Подумайте над тим, що варто змінити, щоб жити саме так, як ви хочете.

Відео дня

Читайте такожНе відпустять від себе ані на крок: астрологи назвали найбільш ревниві знаки ЗодіакуТелець

Неоднозначний день для Тельців. Не приймайте сьогодні ніяких важливих рішень. Дайте собі час подумати над всіма питаннями і не поспішайте з передчасними висновками.

Близнюки

Постарайтеся не розповідати нікому про свої плани. Тримайте всі свої цілі і бажання при собі і тихенько йдіть до мети. Знайте, що у вас є заздрісники, навіть якщо ви про них не здогадуєтеся.

Рак

Уникайте в цей день порожньої витрати часу. Зосередьте свою увагу на розв'язанні нагальних питань. Якщо ви знаходитесь в сварці, для Раків це ідеальний день, щоб примиритися.

Лев

Емоційне напруження може спровокувати невеликий конфлікт з друзями або партнерами. Намагайтеся не брати все близько до серця. Ранкова медитація допоможе вам налаштуватися на лад.

Діва

Останнім часом у вас накопичилися проблеми у фінансах. Однак не варто впадати у відчай. З часом все зміниться. Приділіть вільний час собі і близьким.

Ваги

Зосереджені Ваги можуть сьогодні відчувати себе більш чутливими і менш практичними і дисциплінованими. Без докорів совісті відведіть свій вільний час на відпочинок і робіть те, що приносить вам задоволення.

Читайте такожВідомий астролог назвав знаки Зодіаку, на яких у липні чекає неймовірна удачаСкорпіон

Сьогодні Скорпіонам доведеться діяти швидко, практично і цілеспрямовано. Важливо оперативно прийняти рішення. Ближче до вечора вас порадує чийсь візит. Ймовірно, ви вперше побачитеся з якоюсь людиною за довгий період часу.

Стрілець

Стрільці попри бажання любити і бути коханими – можуть залишитися на самоті. Вам постійно здаватиметься, що людина, яка вам сподобалася – не зовсім той ідеал, який ви так довго чекали.

Козеріг

Козерогам в цей день рекомендується проявити терпіння і налаштуватися на оптимізм. Не бійтеся скористатися допомогою друзів і близьких.

Водолій

Відкладіть усі справи і проведіть вільний час у колі сім'ї та близьких. День підійде для догляду за будинком: зробіть генеральне прибирання, перестановку, купіть необхідні речі або змінити інтер'єр.

Риби

Протягом дня у Риб буде рости дратівливість і тривожність. Ваше неробство може спровокувати конфлікт. Наведіть порядок не тільки на робочому столі, але і в своїх думках.