Гороскоп на 15 квітня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на 15 квітня за картами Таро. Дізнайтеся, що понеділок обіцяє саме вашому знаку Зодіаку і від яких спокус варто утриматися.

Овен

Цього дня Овнам варто контролювати свої дії. Якщо ви все пустите на самоплив і не звертатимете уваги на почуття інших людей, то ризикуєте стати заручником своєї поведінки і з усіма посваритися.

Відео дня

Телець

сьогодні Тельці можуть зіткнутися з критикою. Астрологи попереджають, що вона може бути цілком обґрунтованою, тому вам варто прислухатися, а не одразу ставати в позу і створювати драму.

Близнюки

У вашому житті настане етап битв. Це означає, що ви стикатиметеся з людьми, яким вам доведеться протистояти. Вони всіляко намагатимуться зламати вас, але ви не повинні їм піддаватися.

Рак

А ось для Раків цей день пройде абсолютно спокійно і сприятливо. Ви можете займатися своїми улюбленими справами. Вечір проведіть у колі сім'ї, так ви зміцните зв'язок між вами.

Лев

Перед вами відкриються нові перспективи. Це означає, що вам потрібно знайти союзників, з якими ви будете реалізовувати майбутні проєкти. За словами експертів, усе має скластися добре.

Діва

сьогодні всі емоції Дів вийдуть назовні. Страх, біль, злість, розчарування... Усе це ви зможете більше тримати в собі. Знайдіть спосіб, щоб виплеснути все це і звільнити свою душу від негативу.

Терези

Цього дня ви зможете вивести на чисту воду людей, які спробують вас обдурити. Астрологи не радять вам вступати з ними в конфлікти, краще просто відмовтеся від їхньої компанії.

Скорпіон

Перед вами постане складний вибір - або ви підете в невідомість, де зможете домогтися успіху, або залишитеся у своїй зоні комфорту, яка поки що не дає змоги вам просунутися вперед. Рішення за вами.

Стрілець

Езотерики попереджають Стрільців про небезпеку, особливо на дорогах. Вам варто бути дуже обережними, щоб не потрапити в ДТП або не отримати якусь травму.

Козеріг

Можливі швидкі й неприємні зміни, але багато чого ще залежатиме від вашого сприйняття. Не варто піддаватися паніці. Краще спокійно їх прийміть, тоді ви зрозумієте, що вони особливого значення не мають.

Водолій

У Водоліїв був період тотальних труднощів. Зараз усе зміниться. Всесвіт винагородить вас за пройдений досвід і дасть вам можливість нарешті насолодитися цим життям.

Риби

сьогодні вам може щось завадити на шляху до вашої мети. Тому не будуйте повітряні замки та грандіозні плани. Краще просто пливіть за течією.

Вас також можуть зацікавити новини: