Гороскоп на суботу / tv.ua

Сьогодні-день здійснення бажань. Гороскоп сприятиме тому, щоб ви домоглися всього, чого хотіли. 

Овен

Овна Сьогодні потягне до наведення порядку в своєму житті. Але якщо ви поки боїтеся великих змін, можна навести порядок в просторі навколо себе і очистити місце для нового. 

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, яким категорично не можна довіряти
Тілець

Тельцю рекомендується ранок цього дня присвятити відпочинку і релаксу, а ось на другу половину дня можна призначати важливі зустрічі. 

Відео дня

Близнюки

Сьогодні Близнюкам слід прислухатися до порад оточуючих – в них буде багато цінного для вас. Зірки не радять вирішувати щось особисто. 

Рак

Всі свої ідеї тримайте Сьогодні при собі. Розуміння у оточуючих ви не зустрінете, а ось нажити собі заздрісників можете. 

Лев

Ваші дні останнім часом складалися непросто, але Сьогодні ви зможете розібратися в найзаплутаніших ситуаціях. Особливо сприятливою буде друга половина дня.

Діва

Сьогодні Діві слід задуматися над зміцненням свого авторитету. Попрацюйте над своїм іміджем і поведінкою. 

Терези

Сьогодні вам буде дуже важко зосередитися, через що навіть найпростіші, рутинні справи у Терезів можуть просуватися абияк, зі скрипом.

Скорпіон

День сприятливий для поліпшення матеріального становища. Те, як будуть розвиватися події залежить виключно від вас. 

Стрілець

Сьогодні вам доведеться витрачати час, сили і гроші на невирішені проблеми, з'ясування відносин з колегами або близькими людьми. Друга половина дня пройде більш спокійно. 

Козеріг

Сьогодні Козеріг, цілком можливо, захоче в чомусь ризикнути, але зірки гороскопу робити це категорично не радять. Удача буде не на вашому боці. 

Водолій

Сьогодні - той самий день, коли ініціатива Водолія може виявитися караною. Друзі не оцінять Ваших поривів. 

Риби

Сьогодні висока ймовірність некоректної поведінки в спілкуванні з оточуючими. Тому не слід проявляти активність в будь-яких сферах діяльності. Слід звертати увагу на погані знаки і ознаки.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: