Гороскоп на п'ятницю / inform-progulka.by

Сьогоднішній день не підходить для вирішення будь-яких важливих справ. Постарайтеся не планувати нічого серйозного. 

Про це пише "1001 гороскоп".

Овен

Овен буде весь день намагатися тримати себе в руках, не реагуючи на прикрі непорозуміння. Люди навколо раз у раз будуть дратувати його відсутністю логіки і непослідовністю дій. 

Відео дня

Читайте такожТягне як магнітом: знаки Зодіаку, які не можуть один без одного
Тілець

Спроби звалити на Тельця будь-які справи, що не входять в коло його прямих обов'язків, ні до чого не призведуть. Прямо скажемо, навіть до своїх обов'язків у Тельця не буде лежати душа. 

Близнюки

Близнюки не схильні переживати з приводу реалістичності своїх задумів, і в творчому пориві цілком можуть замахнутися на щось нереальне. При цьому не забувши зажадати від оточення їхнього негайного втілення. 

Рак

Всі думки і плани Рака будуть відрізнятися надзвичайною глибиною і яскравістю. І неважливо, що ці ідеї навряд чи коли-небудь втіляться в реальність.

Лев

Лев захоче відмахнутися від усіх проблем. Від самої думки про те, що потрібно їх вирішать, у нього буде зводити зуби. 

Діва

У душі у Діви буде вирувати якщо не котел, то, як мінімум, казанок з протиріччями. З одного боку, їй захочеться бути стриманою, з іншого ж-навряд чи це вийде.

Терези

Зірки гороскопу будуть схиляти ваги бездумно плисти за течією, не звертаючи уваги на різного роду проблеми і непорозуміння.

Скорпіон

Скорпіону буде складно утримувати в собі свої емоції і бажання. Вам просто необхідно знайти собі безпечний громовідвід-інакше ризикуєте вибухнути. 

Стрілець

У яких би хмарах не вітав Стрілець, десь у глибині його мозку сидітиме Уважний бухгалтер з великими канцелярськими рахунками. Цей бухгалтер і не дозволить Стрільцеві наробити великих дурниць.

Козеріг

У Козерога є хороший шанс збагатити і урізноманітнити свій внутрішній світ. Непогано витратити вільний час на спілкування з цікавими людьми на форумах або в реалі, завести нові знайомства.

Водолій

Водолія будуть раз у раз долати гострі напади самоїдства і самокопання. Не намагайтеся змінити минуле - просто зробіть висновки на майбутнє. 

Риби

Весь день Риби ризикують провести в нескінченних роздумах на тему, що, як і в якому порядку їм слід робити. Не забудьте перейти від думок до дій. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: